kassiunia Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam wiem że jest oddzielny temat dla tych kart, ale ja poprostu juz nerwowo nie wyrabiam, od dwóch dni się męcze z nowo nabytym 6800, mój problem polega na tym iż w 3dmarku2003 restartuje kompa, i podczas grania także, już nie mam siły co z tym dalej robić, mój sprzet to MSI NEO2 PALTINUM, 450w BQ, 3000 winchester, i takie tam, podnosiłam napięcie na AGP, także nic nie pomogło , po restarcie wysyakuje komunikat że system odzyskał ble, ble, ble, PLISSS HELPP, już dwa dni się mecze i nie wiem co zrobić , napewno problem tkwi w grafie i zastanawiam się czy to nie konflikt NF3 6800, aczkolwiek od osoby u której kupowałam sprzęt, było oka a miał taka samą płytę POMÓŻCIEEEE ;( p.s system także nowo postawiny :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam Ja mialem porodbny problem tyle ze 3dmarki chodzily si niektore gry tez a na SWACIe4 mialem restarty. Okazalo sie ze przyczyna byly sterowniki ASUSOWSKIE. Pozniej przeinstalowalem na zwykle stery pod XP ze strony nvidi i juz jest si. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ja już używałam różnych i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxadrian Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Ja miałem taki problem że w trybie 3D się komp wieszał albo restartował... Czasami wszystko działało przez 30 minut, a czasami momentalnie się resetował... wkurzałem się tak parę dni... Wina była po stronie zasilacza(Mercury 400W)....może twoja zasiłka pada? Edytowane 27 Września 2005 przez maxadrian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Tez mi sie czasem potrafi [ciach!]ć podczas grania, teraz po zainstalowaniu Omeg jest lepiej. Może to stary albo zasiłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Wygląda to na problem sprzętowy.Dla pewności wywal aktualne stery, użyj detonator killera i zainstaluj ponownie stery które dostałeś razem z grafą. Może pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...