Skocz do zawartości
kassiunia

6800 I Resterty Kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wiem że jest oddzielny temat dla tych kart, ale ja poprostu juz nerwowo nie wyrabiam, od dwóch dni się męcze z nowo nabytym 6800, mój problem polega na tym iż w 3dmarku2003 restartuje kompa, i podczas grania także, już nie mam siły co z tym dalej robić, mój sprzet to MSI NEO2 PALTINUM, 450w BQ, 3000 winchester, i takie tam, podnosiłam napięcie na AGP, także nic nie pomogło , po restarcie wysyakuje komunikat że system odzyskał ble, ble, ble, PLISSS HELPP, już dwa dni się mecze i nie wiem co zrobić , napewno problem tkwi w grafie i zastanawiam się czy to nie konflikt NF3 6800, aczkolwiek od osoby u której kupowałam sprzęt, było oka a miał taka samą płytę

POMÓŻCIEEEE ;(

p.s system także nowo postawiny :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja mialem porodbny problem tyle ze 3dmarki chodzily si niektore gry tez a na SWACIe4 mialem restarty. Okazalo sie ze przyczyna byly sterowniki ASUSOWSKIE. Pozniej przeinstalowalem na zwykle stery pod XP ze strony nvidi i juz jest si.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem taki problem że w trybie 3D się komp wieszał albo restartował...

Czasami wszystko działało przez 30 minut, a czasami momentalnie się resetował...

wkurzałem się tak parę dni...

Wina była po stronie zasilacza(Mercury 400W)....może twoja zasiłka pada?

Edytowane przez maxadrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi