Alergik Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mikrofon jest sprawny, nie jest wyciszony, sterowniki do karty są ok i powoli kończą mi się pomysły co jeszcze mogłoby być przyczyną awarii. Moje pytanie brzmi: co może być przyczyną nie dzialania sprzętu, co można jeszcze przestawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Real Remix Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam! Skad wiesz, ze jest sprawny? Sprawdzales na innym kompie? Wina moze byc tylko po tronie: a) sterowniki B) zle podlaczony mikrofon c) zepsuty mikrofon d) zepsute gniazdo na plycie/w karcie muzycznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ostatnio tez miałem taki problem i wina była po stronie karty muzycznej. Niby wszystko ok a mikrofon nie działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alergik Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mikrofon sprawdzałem, oprócz tego, że jest sprawny jest też dobrze podłączony. Zaczynam się jednak coraz bardzije niepokoić, gdyż wywaliło mi dzisiaj bluescreen bo niepodobał mu się plik cmaudio.sys. Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 reinstal sterow. albo stery sie sypia albo windows. albo nawet karta dzwiekowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...