Patrix00 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam kupiłem athlona 2800+ mobile z odblokowanym mnoznikiem chce aby chodzil jako 3200+ mam problem z wyborem chłodzenia pomóżcie mi co bedzie najbardziej wydajne?? Nieche chłodzenia wodnego... Piszcie swoje propozycje ja sie na tym nieznam Pozdrawiam Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1928 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A jakie masz chlodzenie do niego obecnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrix00 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ogolnie do niczego trudno nawet nazwac to chlodzeniem na ten momet dopiero go kupilem i nie testowalem na starym chlodzeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jak zwykle polecam Freezona... :) Jak masz miejsce to 120Cu+ a jak nie to 100Cu+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A ja polecam zacząc myśleć i szukać, bo jedno i drugie NIE BOLI Wyniki wyszukiwania po wpisaniu hasła: 3200+ Szukaj a znajdziesz napewno coś dla siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1928 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Zgadzam sie z przedmowcami. Ogolnie radze sie zastanowic ile chcesz przeznaczyc kasy na zakup coolera. Polecam Pentagram oraz Zalman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 temat chlodzenia prockow amd juz naorawde byl poruszany wiele razy na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...