jaryba Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Nigdzie, ale to nigdzie :) nie mogę znaleźć steroników do mojej klawiatury (i myszy) pod windows 2000. Te na płycie generują komunikat, że nie są przeznaczone pod ten system operacyjny. Może ktoś ma jakiś pomysł....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Poszukaj na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaryba Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 he, nie ma, nie ma takiego modelu w dziale z driverami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 kiepsko Panie szukałeś :| http://www.logitech.com/index.cfm/download...tid=8052,OSID=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaryba Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 No niestety to troche inna klawiaturka, moja to UltraX MEDIA Desktop (cordless). Ma kilka fajnych przycisków, a ten driver nie chce ich obsłużyć. Ale dzięki za zaangażowanie :) Może jakiś inny pomysł...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...