AragornPL Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Od jakiegoś czasu oglądam TV w "średniej" ilości: Pimp My Ride 18:00 W11 18:25 / Panorama 18:30 Wydarzenia 18:45 / Fakty 19:00 Wiadomości 19:30 Co z tą Polską? (czwartki) 22:2x No i reklamy w TV są coraz głupsze, przykład: Vanish - biorą jakiejś babce bluzke czymś oblewają, potem brudzą burakami i zaprasowują (a jakiś babsztyl w tle sie podnieca zaschniętymi buraczkami). Dolewają jakiegoś shitu brudzącego do tego plastikowego pudła do prania i on sie niby rozpuszcza - taa... Co sądze o ww. reklamie? - Taki babsztyl obejrzy TV i kupi to coś (i podnieca sie jak ta od buraczków...) - Naprawde poziom reklam jest dziś żałosny... Wizir (czy jak to sie pisze) - Dziecko sie upaćkuje błockiem grając w piłke, Chajzer pierze skarpetki i są git, a miske do namaczania bierze i wygrywa na niej legie :lol2: Co sądze o ww. reklamie? - Niektórym ludziom może sie nie podobać to, że wygrywa legie.... - Ja to testowałem, nie z powodu reklamy i moge powiedzieć że to g*wno prawda, wcale nie doprał moich skarpet... .::JeSt JeSzCzE pArE pRzYkŁaDóW AlE nIe ChCe Mi SiE PiSaĆ::. A co wy myślicie o tych "żałosnych" reklamach w TV - możecie podawać przykłady ;) Pzdr. AragornPL Edytowane 26 Września 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Reklamy Vanisha nie sa nawet polskie... tylko glosy podlozone, jak sie uwaznie przyjrzec to czesto sie ruch ust nie zgadza... A poza tym - chyba tylko sieci komorkowe (a i to nie wszystkie...) maja jakies przyzwoite reklamy, ktore nie traktuja widza jak poldebila... No ale, jacy widzowie, takie reklamy... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Co ty palisz ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Co ty palisz ? :blink: 1670529[/snapback] Tu nie trzeba nic palic, tu wystarczy telewizor wlaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 to wiadome przecież reklamy zawsze śmierdziały :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ogólnie wszystkie reklamy proszkow do prania, odplamiaczy oraz generalnie środkow czystości są żałosne, ale gdyby nie skutkowaly to by ich nie krecili :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 mi sie najbardziej podoba jak jakas blondynka opowiada ze ostatnio kupowanie pasty do zebow stalo sie takie trudne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 jezlei o paleniu mowa, tosmy keidys przez godzine ogladali program ogrodniczy ;) a reklamy sa fajne...czasami ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Aaaaa i jeszcze mega żałosne są ostatnio reklamy sprite'a (pragnienie nie ma szans - chyba sie przerzuce na 7up'a po nich :mur: ) oraz Fanty, z bamboocha - nie wiem co za debil ja wymyslal, ale jak leci to zmieniam kanał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Tu nie trzeba nic palic, tu wystarczy telewizor wlaczyc... 1670531[/snapback] Dokładnie... np. Teraz na takim TVNie czy Polsacie jest 4-5 przerw reklamowych po 15 minut podczas prawie każdego filmu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Dlatego wlasnie nie ogladam filmow w tv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ładny sweter! Nowy? Nie, Uprany w PERWOLU! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ja pamietam taką głupią reklame przyprawy "kucharek" w której całą rodzinka biega po chacie i drze kniape - "jest smak!! jest smak!!" No noralnie debilizm. Albo reklama tesco , gdzie całą rodzinka stoi przy kasie, a mamuśka jak patrzy na cene to mało orgazmu z zachwytu nie dostanie. Przypominają mi sie jeszcze stare reklamy simplusa z tym takim zielonym rysunkowum ludkiem. Ale do nich akurat nic nie mam, było takie "spoko" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ładny sweter! Nowy? Nie, Uprany w PERWOLU! :lol: 1670563[/snapback] Ta reklama to juz kultowa jest :lol: . Teraz zawsze jak ktoś sie mnie pyta, czy cos jest nowe (niewazne co) to mowie, ze wyprane w Perwolu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 kocha reklamy sieci gsm tak sielanka na nich jest ze mam ochote zabic wszystkich dookola i najlepiej jak pokazuja ta sama reklame co 3 inne, pozatym jak ogladam discovery(Łowcy Mitów, choper i cala reszta) to nie ma za duzo reklam(na cartoon network terz niema) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ale czasem jednak zdarzy sie jakas dobra reklama ... np. heineken i jennifer anniston :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ja na szczescie tylko w weekend mam dostep do TV, wiec nie jestem tak zdegustowany iloscia reklam, bo widze ich niewiele :) Z ostatnich to podoba mi sie Mentos z 2 Unlimited - No limit ;] Durex i przymierzalnia tez jest niezla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Poczekajcie aż ja się wbiję do branży reklamowej, to się dopiero zrobią ciekawe reklamy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Ja dziele reklamy na 3 grupy Swietne, srednie i do d.upy Swietne sie zdazaja i mozna czasami niezle przylachac. Srenie to wszytkie te dla bab kosmetyki. Niech sobie beda ja nawet nie pamietam nazw tych kosmetykow. Do d.upy to wlasnie te o ktorych rozmawiamy. Proszki, odplamiacze, pasty do zebow i szczyt aktorstwa to ten debil co czysci szyby tym spryskiwaczem (taki neptyk w brylach). Te ostatnie sa debilne, robione przez debili dla debili. Edytowane 27 Września 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 reklamy vanisha sa debilne :blink: ale np. reklamy fanty, sprite czy coli, albo chipsow sa czesto fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ja nienawidze jak reklamy przerywaja film w TVN'e i Polsacie, ale oni chyba sie dzieki temu utrzymuja :angry:. Lecz czasami sie uda komus tam z agencji reklamy cus fajnego zmontowac ;]. Np. sprite, reklamy PLUS'a, Heyah... Reszta to takie co sie obejrzy, a na reszte sie wylacza TV... Taka prawda ;] :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Reklama pasty Blend-a-med Te smakowe .... Reklama neo te co na koncu jest radosny taniec jurka dudka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Taaa wanish i Hajzer oni sa debesicachy:). Ale najlepiej jest sie spoalic i ogladac te dlugie bloki Mango czy TV Marketu gdzy przez 15minut robia tekie debilne show aby sprzedac mikser czy urzadzenie do cwiczen to sa dobiero wtedy zrywy placzesz ze smiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mango rządzi;] Choćby nie wiem jaki idiotyzm tam sprzedawali, to po kilku minutach zaczynasz chcieć go miec :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Taaa wanish i Hajzer oni sa debesicachy:). Ale najlepiej jest sie spoalic i ogladac te dlugie bloki Mango czy TV Marketu gdzy przez 15minut robia tekie debilne show aby sprzedac mikser czy urzadzenie do cwiczen to sa dobiero wtedy zrywy placzesz ze smiechu 1670904[/snapback] Mango = :lol2: Fotoblocker - co za debilowi to wcisną :P Pas Sauna Soulution - i kto w to uwierzy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Reklamy sa cholernie zalosne... Zygac sie chce, jak bezczelnie zeruja na ludzkiej naiwnosci... Sa puste, plytkie i do [gluteus maximus]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mi sie podoba jedna reklama KitKat z takim murzynem i papugą :D Ale niestety wiekszosc jest do.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Reklamy są zaje... fajne, można sie pośmiać z debilizmu czasami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mnie wpienia na maxa reklama z "chrupiącym" dziadkiem od Snickersa. Chce wam się jeść takie coś?? Bleee, Tfuj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Pan Józef najbardziej.... ;] Fajne hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...