Skocz do zawartości
AragornPL

Reklamy W Tv

Rekomendowane odpowiedzi

99% pseudomlodziezowych reklam jest idiotycznych. Albo ja juz jestem starym piernikiem, albo adresaci tych reklam sa debilami. Fanta i sprite sa kretynskie (z ta bamboocha to takie wpychanie na sile nowego slowa do slangu => kojarzaczego sie wybitnie z produktem), tych wszystkich chipsow (najlepiej spozyc przed 18 - no to sorry, ja mam ponad 18 i jak mnie olewacie, to tez mam was w powazaniu) etc. etc.

A szczyt dna to reklamy milki - eksploatuja tego swistaka do wyzygania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa reklama Żubra jest fajna ;]]]

A tak w ogóle, to można się "zdenerwować" jak leci między 20-21 taki 7minutowy spot reklamowy, i na przemian Vanish, Ariel, Blend-a-med, Zapowiedź filmu/telenoweli/serialu...

Kiedyś widziałem wyniki sondażu na temat długości spotów reklamowych na poszczególnych stacjach. "Liderem" okazał się Polsat, że średnią długością spotu w ciagu dnia ponad 4min. 50 sek. sic!! (a ponieważ nad ranem spoty są krótsze, nadrabiają w "godzinach szczytu" od 16 do 23 :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można sobie obejrzeć zakazane lub niezakazane reklamy, ale niestety nie pokazują ich w przerwach reklamowych.

Kiedyś była też fajna reklama( chyba snickersa, ale nie ważne) kiedy żona mówi do męża : "Zdradzałeś mnie z Conchitą, Dolores, Luis Marią i Manuelą" , na co w tle odzywa się muzyczka- Celebration :D :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój zieńć (?!) jest super ! ...dba o mnie JAK SUPERPROMOCJE W TESCO ! <rooootfl> ta staruszka mówi jakby zaraz miała doznać orgazmu... (lub się udusić) :(

Basia ! Basia ! Nie Basia tylko KETOPROM ! <lol>

Takich żałosnych reklam jest zbyt dużo żeby je móc nawet policzyć :P

Mnie natomiast wkurzają reklamy Mc donalda w których jakaś babka śpiewa o smaku na aktywność w życiu a w tle leci przegląd śmieciowego żarcia z naszej zdrowej restauracji. Zwykłe oszukiwanie ludzi...

A potem jak widze coraz więcej spasionych dzieciaków z hamburgerami w łapach to mi się przykro robi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jka ci puszcza w polsacie dwa spoty raklamowe po kolei po 7 minut przerwane tylko zapowiedzia jakiegos filmu to sie pociachac idzie. wielu fajnych filmow przez to nie obejrzalem. A co do poziomu reklam to jest on zenujacy (ogolnie telewizja trzyma zenujacy poziom przyklad? 1-reklamy 2-reklamy 3-reklamy TVN-telenowela polsat- kolejny teleturniej dla naiwnych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonathan napisał(a):

Najfajniejsze w reklamach McDonalda jest to ze na nich te kanapki to super wypas, a przy kasie dostajesz jakiegos ochlapa ktorego sie ledwo da przerzuc.

no McDonald to juz w ogole porazka, sportowcy/modelki reklamujacy ich jedzenie, oczywiscie kazda reklama musi byc "hiphopowa"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz reklamy srodkow gospodarczych i spozywczych faktycznie sa do pupy, nedzne, durne, naiwne ale ich `targetem` sa naogol prosci ludzie po 30stce.

Ale z drugiej strony mamy kultowe juz reklamy plusa oraz heyah z czerwonym kapturkiem ;}

ps. szczytem kretynizmu jest reklama z rodzinka ktora wrzeszczy z powodu przepalonej zarowki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i tak reklamy heyah rzadza :)

Kapturek szedł do babci .... ALE NIE DOSZEDŁ !! :twisted:

i w sumie wybrane simplusy tez sa nice ;)

...a od wszystkich reklam podpasek, tamponow itp. to przygac sie mozna... poza tym wszystkie reklamy z beckhamem tez mnie wqrwiaja ,...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wirion napisał(a):

a dla mnie the best jest reklama mentosa z cwierkajacymi ptaszkami, rozwala mnie poprostu :):)

1672354[/snapback]

Ta reklama syci ;)

nastepna -> Chciałbym ugryźc oj chciałbym ... xD

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rumun_666 napisał(a):

...a od wszystkich reklam podpasek, tamponow itp. to przygac sie mozna... poza tym wszystkie reklamy z beckhamem tez mnie wqrwiaja ,...

Niestety to jest tak ze podczas okresu na mnie te reklamy niezle dzialaja..

podobnie tabletki przeciwbolowe.

Bo przecierz reklamy dzialaja na zasadzie wynajdowania `potrzeby` i przedstawienia sposobu jej zaspokojenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reklamy z Gozdzikowa sa zryte tez... ogolnie Wanisz oksi akszon czy jak to ma jest dopiero do [gluteus maximus]... i te wspomaniane poirytowanie kiedy ci film przerywaja. POprostu beznadzieja, NIGDY juz nie ogladam filmow w TV. Jak ogladasz jakis duzy film, to pr zygotuj sie na strate 40 minut (40 min na ogladanie reklam). TVP 1 and 2 pwnuje bo nie ma reklam podczas filmu. TVN i Polsat suxuja (rekordowe puszczanie reklam podczas filmu). Aha i ta reklama z superchrupiacym batonem. Jadlem go i wcale tak nie chrupie :P. Aha no i tesco. Jak jakis bachor mowi "nasza rodzina jest super" i w tle widac rodzinke przebranych za usperamana itp zenada... no i ta wpsomniana gosciowa co dostaje orgazmu na widok ceny. No i te reklamy z grubymi babami/wstretnymi babami/proszkami i innymi gowniami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek napisał(a):

ta reklama z superchrupiacym batonem. Jadlem go i wcale tak nie chrupie :P.

To mogło być do przewidzenia...

Pioorek napisał(a):

no i tesco. Jak jakis bachor mowi "nasza rodzina jest super" i w tle widac rodzinke przebranych za usperamana itp zenada... no i ta wpsomniana gosciowa co dostaje orgazmu na widok ceny.

Podniecają sie jakimś szajsem z Tesco...

und3r napisał(a):

Właśnie przed chwila widzialem nowa reklame tabletek 'nikoret' (nie wiem jak sie to pisze) - załość :?

1673655[/snapback]

Gdy pierwszy raz widziałem tą reklame to nie załapałem o co chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi