Wolan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mam pytanie jaka klawiature wybrac ;) Wacham sie miedzy tym revolteciem http://www.revoltec.de/english/images/prod.../re006-1_rb.jpg A Logitechem UltraX Flat I nie wiem co wybrac Revoltec podswietlane klawy i chyba klawisze nie z plastiku a z czego miekszego (tak mi to wyglada na zdiecia) a logitech ... no coz design, no i przede wszystkim sprawdzony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 jak to jaka tylko logitech ultra x było fefnaście razy tysiąc pięćset revoltec jest "twardy" - nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 jak revoltec jest twardy to faktycznie zostaje tylko logitech ;) thx. za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ew. jakiś BTC z serii 6xxx. Na którymś z portali był ostatnio test bodajże 6300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ale czy ta BTC bedzie lepsza od tego logitecha Posiadam teraz btc klawiatura nie do zdarcia, ale ma jeszcze duzy skok no i wielka jest ;) PS dodam ze moge na klawiature wydac kolo tych 90 zeta oszczedzanie az tak bardzo mnie nie interesuje tutaj wkonu klawiature zmienia sie rzadziej niz grafike czy procesor i wypada kupic pozadn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 UltraX Flat i wszystko jasne :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Był już temat o klawiaturach i były tam opinie zarówno o UltraX jak i BTC i innych wynalazkach. Myślę, że BTC i Logitecha można na tym samym poziomie stawiać. Subiektywnie BTC wydaje mi się ładniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Sam ostanio mialem dylemat jaka wybrac, generalnie chcialem jakiegos flata a do tego zeby byla podswietlana no i wybor padl na BTC 6300CL. Moge smialo ja polecic jak narazie sprawuje sie doskonale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iskas Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 takze posiadam ultraflax i nie zamienielbym jej na zadna inna. rowniez polecam ci logitecha :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 logitech... najlepsza klawierka do desktopa :D no dobra... nie liczac di-novo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Również polecam Logitecha UltraX Flat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Również polecam Logitecha UltraX Flat 1677225[/snapback] tak sie zachwycanie ultra X -a ja wampowiem że miałem i nie podeszła mi (miałem z 3 miechy). głównie ten malutki enter nie dobijal .... miałem potem revolteca podswietlanego - fajna - wcale nie warda, jak ktoś powiedział, pisze się przyjemnie co najmniej tak samo jak na logim. niestety po paru miechach klawisze przestały wybijac literki (niby sie wcisnął a tu nic) - powiedzmy ze ze 3-4 klawisze ... lezy w kącie. Di novo - teoretycznie rewelka ... moze bymsie i na nią rzucił ale - układ klawiszy dla mnie niewygodny - znów mały enter (owszem sa wersje z podwojnym - ale ciężko dostępne ...), troche gesto rozstawioneprzyciski F1-F12 ... (a ja se lubie Fnąć :D) Co mam teraz ?? beznadziejną gume dla emerytów (nie kupowac) - jedyny pozytek to taki ze mozna szamac dowoli :D. Co kupie ? hmmm myslalem nad S510 - ale onachyba nie w typie laptopowych i ma skopany uklad home (znalesc print screen to juz lamiglowka) itd ... czyli NIE, moze ultraX media (z duzym enterem bo bywaja) fajna - ma dwa duze shifty i maly back space :mur: . Ehh nie ma letko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 jak dla mnie to nie jest problem :P tym bardziej ze uzywam i ultrax'a i klawy w lapie gdzie tez jest inny uklad troche i duzy enter... problemy mialem przez tydzien jak co chwile pisalem na innej. teraz tez pisze raz ultrax'a raz z lapa i juz mi nie przeszkadza... rece sie naumialy gdzie klepac :D problem sie tylko zaczyna na obcych klawierkach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...