docxxx Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 http://gege01.prv.pl Co Wy na to? (polecam dzial grafika i humor; filmiki StarWars/Matrix/Fireballs to moje prace:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Niestety ale bannery uniemożliwiają skorzystanie z menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Uzywam opery i zadna reklama mi nie wyskoczyla. Wedlug mnie, troche za duzo szarego. Poza tym 6/10 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Niestety ale bannery uniemożliwiają skorzystanie z menu. 1670746[/snapback] Ja tez uzywam Opery i nie zauwazylem bledow (praktycznie w ogole nie uzywam IE). Z lewej strony jest opcja 'stronka bez reklam'. kardas za duzo szarego? :blink: Tzn. taki design :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Newsy powinny być na środku, Logo powinno być troche większe i troche oddzielone od newsów i góry strony, coś ci chyba te tabele po prawej nie wyszły (polecam, cytat dnia). 5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ramki? 0/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...