djjaku Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Taka koszulka... obrazi sie czy nie ?? :) http://www.butik.pl/b1/commodity?groupId=216742&l=pl Bo jak ma nasłać na mnie prawnika to ja podziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Moim zdaniem jest obraźliwa, poza tym jest bardzo głupia. Tym bardziej że obraża mojego kandydata.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 nie obraza, :D bierz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 @Uszatek - potraktuj to jako żart z przymrużeniem oka ;) @bruce - to mój wzór :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 mnie sie tam podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Daj z lewej rysunek kaczora Donalda i bedzie gites ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Nie jest ;] Podchodzi mi to pod The Duck Tales ;] A sam kandydat podchodzi mi pod Sknerusa Mc'Kwacza ;] Edytowane 27 Września 2005 przez Thrall_^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Spojrzcie na to, z innej strony. Demokraci i ich kandydatka na prezydenta (Henryka Bochniarz) umieszczaja rozne smieszne bzdety na swoich stronach. A Pan Premier(no chyba to Jaroslaw ;], ale premierem oficjalnie jeszcze jest Belka) w koncu pare dni temu w faktach jak byl program o domalowywaniu wasow to powiedzial, ze jego to nie obraza poniewaz kiedys nosil wasy ;) (a moze to mowil Lech... sorry, nie odrozniam ich :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Bierzesz to! ;]. Nice t-shirt ;]. Ale to dla wybranki :>? Jak tak to bierz tym bardziej, zwiekszysz kampanie Tuska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 heheh M@Ly, to może być dla każdego. bo to ja ją zrobiłem i tak sie właśnie zastanawiam czy za coś takiego K. moglby sie wkaczyc tfuuu wkurzyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 zajekwaczna hyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nie założył bym takiego czegoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nie założył bym takiego czegoś 1670857[/snapback] dlaczego? to ma byc poprostu smieszne, nikt nie chce obrazac Pana Premiera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ja tam bym wolał firmową "Trzeba polske zlepperować" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 hary86 - jakieś dokładniejsz info? co to za wzór ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Piosenka Trubadurow ? nie slyszales ? "polske trzeba zlepperowac... zlepperowac trzeba polske..." :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 heheh M@Ly, to może być dla każdego. bo to ja ją zrobiłem i tak sie właśnie zastanawiam czy za coś takiego K. moglby sie wkaczyc tfuuu wkurzyc ;) 1670832[/snapback] Hehe bez jaj, jak to zrobiles? Przejechales zelazkiem :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nie no, to jest sklepik a ten wzor jest moj po prostu ja to narysowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mi sie ta koszulka niepodoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nie no, to jest sklepik a ten wzor jest moj po prostu ja to narysowalem :) 1670923[/snapback] Ile Ci zaplacili :D? To tez cos narysuje :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 heh na razie nic :) dopiero jak ktos to kupi to dostane 2 zlote <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 IMHO lepiej by sie to komponowalo, gdybyś dał Kaczynskiego po lewej, a po prawej prawdziwego kaczora Donalda (tego z kreskowki :) );] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 :blink: Nie znaleziono towaru Towar nie został znaleziony. Sprawdź, czy podałeś prawidłowy adres. Jeśli chcesz znaleźć inne towary, użyj wyszukiwarki dostępnej na głównej stronie BUTIK.PL. Usuneli juz towar ^_^? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 http://www.butik.pl/diakon?l=pl luknijcie tu tu sa moje wszystkie wzory jak możecie to oceńcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Wole t-shirt hell;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 1670979[/snapback]Czyzby zalezalo Tobie na liczniku odwiedzin ^_^? Co do koszulek: :arrow: http://www.butik.pl/b1/commodity?groupId=216772&l=pl :o :blink: takie tez cos sprzedaja :o? Zrobiles swojemu zdjecie :lol:? Co do reszty to standard :lol:, ale z tym gejem przesadziles, takiej juz bym nie zalozyl, slowo gejem mialo byc male,a ale possa* mozecie moglo byc wielkie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Zalosne jak dla mnie... To wcale nie jest smieszne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Plus fakt, że są błedy w ang tekstach (jest "i will kiss your", "s" ci się "komiku" zjadło)... amatorka pełną gębą z dodatkiem słomy z butów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 aajjj draak to takie male niedopatrzenie poprawi sie :) faktycznie moze dla niektorych te wzory nie musza byc smieszne i przyjmuje to do wiadomosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...