virtuomaniak Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Hm sprzęt co w podpisie :| tylko że zmieniłem kingstony na Geil tylko niestety komp odczytuje mi je jako 333mhz :/ http://republika.pl/lukiso/pamiec.JPG Ustawiłem FSB na 150 (procek 2.7Ghz) i dopiero ram jest 375mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 RAM dziala ci tak jak FSB procka ;) nie pomyliles dzialow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaster Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Hm sprzęt co w podpisie :| tylko że zmieniłem kingstony na Geil tylko niestety komp odczytuje mi je jako 333mhz :/ 1670810[/snapback]\ mam to samo wiec sie nie martw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 \ mam to samo wiec sie nie martw 1671398[/snapback] No i co z tego ze masz to samo? Pamieci mu chodza gorzej i chce tyo zmienic. Poszukaj czy nie masz dzielnikow w biosie. Najlpeiej to jak bys procka podkrecił bardziej jak sie da i wtedy bedzie dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 A może płtyta jak masz 2 kosci to ustawie je najwiecej na 333 (ja tak mam, a jak mam 3 kości to na 266)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 No właśnie nie mogę ustawić więcej niż 333mhz :| Bo wg. biosu mam FSB procka 533... i więcej się nie da.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 I tak nie ma wielkiej różnicy pomiędzy tym, czy pamięć jest na 400, czy na 333... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 No ale jednak zakupiłem 400mhz i wolałbym aby tak chodziły :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...