Bartolomius Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Gierka reklamowana jest jako "The First DUNGEONS & DRAGONS Real-Time Strategy Experience". Gdzie tu strategia? Ano oprócz biegania bohaterami po mapie i wykonywania questów można zbierać surowce (widziałem złoto i kryształy) i rekrutować nowe jednostki oraz budować struORT: ORT: ORT: ktury. Do wyboru trzy strony konfliktu, w każdej decydujemy się na jednego z czterech dostępnych bohaterów. Pograłem chwilę w demo i zapowiada się nieźle. Grafika w porządku, odgłosy i muzyka dają radę. Całość wydaje się trochę bardziej, hmm, bajkowa niż Dungeon Siege. Coś na kształt Warcrafta 3 z większym naciskiem na indywidualne postacie i uproszczoną warstwą strategiczną. Więcej informacji i fotek na oficjalnej stronie, demo do ściągnięcia stąd lub stąd (~380MB). Aha, w całości maczali palce Wizards of the Coast, jeżeli kogoś to interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Biorąc pod uwagę, że to Atari, a nie microsoft, to pewnie będzie lepsze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Gra już ruszyła do sklepów (źródło: gry.wp.pl)). Nie wiadomo tylko, kiedy trafi do Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Gierka jest całkiem w porządku. Nic specjalnego, ale pograć można. Pisanie, że jest lepsza czy też gorsza niż DS2 mija się z celem, bo IMO mają niewiele wspólnego ze sobą. Więcej napisze wieczorem jak wrócę z pracy i jeszcze trochę pogram. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Kupilem ta gre wczoraj, zapowiada sie ciekawie, Grafika w stylu Warcrafta III, tylko ze duzo bardziej przybajerzona, Co do samej gry narazie przeszedlem tylko jedna misje, teraz gram w druga, jak na razie fajnie. Jak pogram troche dluzej to podziele sie wrazeniami. Dobre polaczenie RPG z RTS. Chociaz jak narazie gra bardzo malo przypomina strategie, bardziej troche malo skomplikowanego rpg, ale to dopiero poczatek. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez lukadev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nudna. Pomysl z surowcami calkiem ciekawy, ale mnie znudzila po 2 dniach. No i komputer jest wyjatkowo latwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 da sie jakos podniesc level bohatera w tej grze? bo widzialem, ze zdolnosci mozna chyba jakos ulepszac. jesli ktos cos wie to porsze o jakies wskazowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Z tego co ja wiem to nie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Gra nawet ciekawa .... lecz po 3-4 (nie pamietam) misji mi sie znudzila :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...