zdanek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam! Poszukuje takiej ksiazki serwisowej do moje cytryny c5. Czy ktos ma cos takiego , albo wie gdzie tego szukac w internecie. bardzo by mi to ulatwilo wszelkie mozliwe wymiany zlozytych komponentow , np paska klinowego itp, wiedzial bym po jakim przebiegu to robic... czy moze ktos pomoc w znalezieniu, dlugo szukalem i nie moge na to trafic, pomozcie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Witam! Poszukuje takiej ksiazki serwisowej do moje cytryny c5. Czy ktos ma cos takiego , albo wie gdzie tego szukac w internecie. bardzo by mi to ulatwilo wszelkie mozliwe wymiany zlozytych komponentow , np paska klinowego itp, wiedzial bym po jakim przebiegu to robic... czy moze ktos pomoc w znalezieniu, dlugo szukalem i nie moge na to trafic, pomozcie... :) 1670893[/snapback] pytales w salonie? moze mozna u nich kupic EDIT: zobacz tez klub cytrynki Edytowane 27 Września 2005 przez johnson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...