HucK Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Metoda "zjara sie dysk, czy sie nie zjara" :D 1679151[/snapback] Dam FSB na 165 i ciekawe jakabedzie reakcja, ciekawe ile potrzyma... Mój dysk wytrzymał, jak przez pół godziny miałem 165 (jak kręciłem, a nie znałem się na OC, a przy 166 sie wieszał). Potem komp się zawiesił, ale nic mu nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk76 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 O ja jebie mój temat ma dwie stronki :D Grzybek mam nadzieje że nic nie rozpierdzielisz kręc dalej mówi ci to zawodowy rozpierdalacz kart graficznych :D karte graficzna bedę miał w przyszłym miesącu takze będe sie musiał meczyć na tym biednym Matroxie :D. własnie sie bawie na K7VZA i durniu 850mhz i 512(fajnie poczuc siłe moich starych części) mam tez na dwa dni rada 9250 o lol :] te 64 bit mnie rozpierdziela. ej czemu nie chce mi się wyswietlać wogóle nazwa procesora i taktowania przy starcie biosu. Zostaje tam puste miejsce. A powiadam że tego proca podkerecił biosem do 950 a pózniej programem ustawiłem na FSB 133 takzeni e wiem czemu nie wysiwetla mi proca. Pomózcie!!!!! O kurde jak sie rozpisałem a wszystko to daltego że lechy i heinekeny rozpracowywałem :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...