Agaaa Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam :) Mam Problem z Simsami <_< Jak klikam Shift + Ctrl + B (inne litery nawet też spr.) to nie chce mi wyskakiwać rameczka, gdzie się wpisywało kody. Problem w tym, że mi sie Simy starzeją a ja nie wiem co robić :zonk: mam zainstalowane wszystkie trzy części gry i jeszcze do niedawna wszystko było ok. a tu nagle teraz nie chce rameczka wyskoczyc :sad: :cry: HELP! Co ja mam z tym zrobić? Prosze o pomoc :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Jedyne co mozesz zrobic, to cieszyc sie z normlanej gry, a nie na skroty... nie czaje jak mozna na kodach lupac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Zruzum człowieku, że ja nie chce żeby mi Simy poumierały i chciałabym wpisać kod na niestarzenie sie. Innych kodów nie uzywam bo dla mnie to typowy bezsens i w zadnej grze ich nie uzywam ale w tej akurat jest mi to potrzebne bo jak mam rodzine to nie chce zmieniac zadnego wieku simow. Chce zeby byli tacy jakich stworzylam no chyba ze mi sie znudzi i bede chciala zeby troche podrośli... Jej i o to tu tylko chodzi :) o nic wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Eh... moze przeinstaluj simsy, ale przed usuniecem gry skopiuj sobie savy z gry... zainastaluj gre, wrzuc sejwy i zobacz cyz chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 z tego co pamietam to w simach jest cos takiego jak eliksir zycia ktory odmładza o kilka dni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 roger wstydź sie.... to kolejny dowód że to ty grałeś w sims'y a nie twoja bodajże siostra :> (pierwszym dowodem były emotki co nie rogerro? [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Zruzum człowieku, że ja nie chce żeby mi Simy poumierały i chciałabym wpisać kod na niestarzenie sie. Innych kodów nie uzywam bo dla mnie to typowy bezsens i w zadnej grze ich nie uzywam ale w tej akurat jest mi to potrzebne bo jak mam rodzine to nie chce zmieniac zadnego wieku simow. Chce zeby byli tacy jakich stworzylam no chyba ze mi sie znudzi i bede chciala zeby troche podrośli... Jej i o to tu tylko chodzi :) o nic wiecej :) 1671491[/snapback] dobra rada, płodzić sie :lol2: !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 link piszą ctrl-shift-C .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...