Kudi Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 czesc mam taki problem niedawno zainstalowałem windows server 2003 wersja stmóandard i mam problem gdy kliknę mój komputer i najadę na zadania systemu albo inne miejsca to okno mój komputer się zacina , alt + tab działa , tak samo się robi w gg gdy chcę zmienic użytkownika tylko najadę na zakłądkę użytkownik to zwis i nie moge przestawic uzytkownika takie zwisy robia mnie się w wielu programach ,mam ustawione pełne przyspieszenie dzwiękowe i graficzne włącznoe automatyczne logowanie i wyłączone logowanie za pomocą ctrl + alt +delete z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 jasnowidza brak ... zajrzyj do logów ... 2003 z SP1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudi Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 dzięki za odpowiedz ale dzisiaj formatuje tego wina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...