kszonek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Taka sprawa jak w temacie. Ale stosunkowo dziwna. Czesto mi sie zarzało zeby piszczała cefka na karcie graficznej, alezeby napłycie głownej pod nf4? Na s.A kiedys było, ale na LanParty jeszcze sie nie spotkałem Usłyszałem to piwerwszy raz przed chwila, bo zapusciłem prime. Popiszczał 5 sekund i przestal. wyłaczam prime jeszcze raz start i znnpowu 5s i stop. prime idzie dalej i juz niwe piszczy. Mysle no co jest . Wysuwam kompa klikam start a tu p[iszczy i nie przestaje. W pewnym momencie (jakies 2 minuty) wyłaczyłem bo niewiadomo co... Zlokalizowac pisku sie nie udało. ale tak piszczy powyyzej karty graficznej. Osoby ktore juz sie spotkały wiedza jaki to dzwiek. Czy mozecie mi powedziec jakim cudem nagle zaczeło piszxczec? Czy to to grozne jest? chyba nie bo niby co. Jezeli ktos sie spotkał to moze powie ktora to cefka to moze uda mi sie zneutralizowac........ pozdro *EDIT* Ekhm, czy to mozliwe zeby piszczało w zasilaczu (czif gps 400W)? Bo jakos tam słysze chyba, ale ciezko to to zlokalizowac. Edytowane 27 Września 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio129 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) to zapewne karta graficzna, moja tez czasem piszczy Edytowane 27 Września 2005 przez misio129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 *EDIT* Ekhm, czy to mozliwe zeby piszczało w zasilaczu (czif gps 400W)? Bo jakos tam słysze chyba, ale ciezko to to zlokalizowac. Właśnie miałem o tym pisać- TAK- to możliwe. Zasilacze piszczą nawet częściej niż karty graficzne (być może ze względu na wyższe temp w nim panujące). Jeśli jesteś pewien że nie piszczy karta graficzna to piszczałkami mogą też być cewki obok mosfetów na mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...