Zielik Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Oki więc zamierzam kupić odtwarzacz zależy mi przedewszystkim na jakości dzwięku ale i tesh na pamięci nie chce żadnego 128 mb najlpiej byloby 256 lub 512 radio nie jest konieczne ale może być obojętnie :) zastanawiałem się czy brac creativa czy iPod'a który w komputroniku 1gb za 500 zł jest ale jak mówilem wyzej zalezy mi na jakości dzwięku aby miło się słuchało :) z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Poszukaj tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109265&hl= W sumie to jak masz 500 to kilka zlotych wiecej i masz iriver'a 512mb ifp-795, albo 895, roznia sie tylko obudowa. To Ci moge polecic. Jesli w gre wchodzi tylko jakosc dzwieku to mysle ze ktorys z iriverow bedzie ok. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...