Pisiek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mam plyte glowna ASRocka K7VT2 dostalem ja od kumpla, ale niemoge dostac nigdzie procka, pod nia a ona obsluguje AMD 462 pinowe, jak byscie mogli mnie poinformowac gdzie takie cudo kupic i w miare tanio bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Najproscie na allegro - masa tego jest: KLIK pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 owszem na allegro moge, wlasnie gadaem z jednym typkem ktory chce athlona sprzedac ale on nawet niewie pod jaki socket jest. Wiec chyba dol bo cenki to co niektorzy smieszne wywalaja i to bez coolera heh .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Może koleś z Allegro nie zajarzył o co chodzi.... Zapytaj go o platformę K7 lub Socket-A, może się domyśli.... A tak w ogóle Bartony i Athlony XP są tylko 462-pinowe. No i Semptrony, ale są 2 wersje - 754 i 462 (A). Kup np. Bartona 2500+ z jakimś coolerem - masz tu kilka licytacji: Pentagram 100Cu o 23:50 koniec (dzisiaj)! Pentagram 120Cu za 88zł KUP TERAZ o 20:24 koniec - spiesz się. Po resztę wejdź TU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mam plyte glowna ASRocka K7VT2 dostalem ja od kumpla, ale niemoge dostac nigdzie procka, pod nia a ona obsluguje AMD 462 pinowe, jak byscie mogli mnie poinformowac gdzie takie cudo kupic i w miare tanio bylbym wdzieczny. 1671615[/snapback] cos mi sie wydaje ze nie zajarzyłes ze to socket A ;] raczej nie uzywa sie pojecia 462, sam nie wiedziałem o tym niedawno. Najlpeiej mow tylko o sA, bo to wszsycy znaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Owszem mowi sie sA ale sa tego 3 rodzaje 462 pinowe 768 pinowe i 913 pinowe wiec niemow mi jak mam pisac tak? A poza tym moja płyta obsługuje tylko 462 pinowe. A plytka sempronow nieobsluguje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Owszem mowi sie sA ale sa tego 3 rodzaje 462 pinowe 768 pinowe i 913 pinowe wiec niemow mi jak mam pisac tak? A poza tym moja płyta obsługuje tylko 462 pinowe. A plytka sempronow nieobsluguje 1671884[/snapback] socketA jest tylko jeden - 462 piny jezeli chodzilo ci o inne Athlony ,a mianowicie 64-bit to sa sockety 754 ,939 i 940 masz odzielny dzial do tych plyt koncz juz ten temat bo jest durnowaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Owszem mowi sie sA ale sa tego 3 rodzaje 462 pinowe 768 pinowe i 913 pinowe wiec niemow mi jak mam pisac tak? A poza tym moja płyta obsługuje tylko 462 pinowe. A plytka sempronow nieobsluguje 1671884[/snapback] Nie chce na CIebie wjeżdzać chłopie, ale zastanów się co mówisz. Podstawka Socket A czyli innymi słowy platforma K-7 to jest podstawkatylko Socket 462 A podstawka S 754 albo 939 jeśli już to jest platforma K-8. A Twoja płyta główna obsługuje Semprony, trzeba tylko zmienić BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisiek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 dzieki panowie. czlowiek uczy sie na bledach w koncu, sprawdze czy sa jakies aktualizacje biosu i zakupie semprona. Dzieki jeszcze raz i sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 AMD K7 series = Socket A (462) AMD K8 series = Socket 754, 939, 940 :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...