TYTAN74 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 :mur: Jestem laikiem informatycznym co ostatnio przysporzyło mi kłopotów z konfiguracją odpowiedniego sprzętu do mojej wielkiej pasji jaką są symulatory lotnicze. Uparłem się koniecznie na LCD 19" i muszę go mieć. ( mam 2000zł) Problem tkwi w tym że nie wiem jaką markę wybrać i na jakie parametry zwrócić uwagę. Trzy dni gmyrania w necie pogłębiły tylko moją frustrację. Jedyne co wpadło mi w oko to Samsung SyncMaster 930BF i stąd moje kolejne pytanie - czy moja karta graficzna da mu radę? ATHLON 64 3000+BOX s.939 VENICE;GIGABYTE GA-K8NF-9 nFORCE 4s.939; GIGABYTE GeForce 6600GT 128 MB PCI-E GV-NX66;2x512 MB (400 MHZ); SEAGATE 160 GB 7200 SATA 8 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Chyba najlepszy będzie Samsung SyncMaster 913N za 1569 złotych. Od kiedy to karta graficzna nie pociągnie jakiegoś monitora? Chyba chodziło ci o złącze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTAN74 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Venice:) Czy mógłbyś rozwinąć temat tego złącza?Co do tego monitora - to co z brakiem dvi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Venice:) Czy mógłbyś rozwinąć temat tego złącza?Co do tego monitora - to co z brakiem dvi? 1671937[/snapback] Ten samsung jest dobrym monitorem szybki i uniwersalny :wink: Lecz polecam ci to: (ma DVI i rewelacyjną gwarancję) (philips) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19158 lub bardziej wypasioną wersję: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19718 Konsorcjum LG/Philips robi bardzo dobre matryce TN. Oczywiście do symulatorów najlepiej kupić monitor na takiej matrycy (TN) z min 8ms czasem reakcji. Co do twojej karty grafiki, na pewno posiada wejsćie DVI i "pociągnie' każdy monitor. Zresztą szkoda do takiego sprzętu kupować LCD-eka bez DVI :lol: Edytowane 28 Września 2005 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...