Ircu-88 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 :mellow: Pewnie tego typu pytania juz nie raz sie pojawily... i pewnie nieraz udzielono odpowiedzi.... Ale moze ktos mial u siebie jakies dwie 200GB dyski i mial porównanie! Zalezy mi na szybkim dysku! Moje pytanie zrodizlo sie z tego iz do wczoraj mialem Seagate Barracuda 200GB ATA100! Dysk rewelacyjny wedlug mnie naprawde wydajny! Chcialem dokupic kolejne 200GB ale juz na Sata! I Wyczytalem ze warto ponoc zakupic Sasunga2004C Sata2 NCQ! JAkez bylo moje rozczarowanie gdy po licznych testach golym okiem widac iz Baracuda pierze pupe SAmsungowi jak chce... wiec jak tu rozumiec wielu na forum którzy uwazaja tego samsunga za jeden z wydajniejszych dysków... ja puki co niespotkalem sie z szybszym 200Gigowcem niz Baracuda pod ATA! :( Wiec mysle o tym by jednak zamienic na druga Baracude! Tylko ciekawi mnie czy pod sata bedzie rownie wydajna.. a moze ktos ma inne propozycje? Hitahi? MAxtor? WD? help ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=154669&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...