Kemp40 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Posiadam GF Gainward 6600 GT 256MB DDR3 i mam problem. Wczoraj zauwazylem drobne usterki w wyswietlaniu grafiki. Na paczatku nie zareagowalem ale po czasie zaczalem sie niepokoic.Spogladam na temperature karty a tu 101 stopni!!! Odkrecam obudowe i co widze? Cooler wisi sobie na 2 kabelkach(oczywiscie nie chodzi). Karty nie podkrecalem. Nie mam pojecia co sie stalo i co bylo tego przyczyna. Zadne przewody tez na pewno nie haczyly.Podejrzewam ze w serwisie gwarancyjnym powiedza mi ze uszkodzen mechanicznych nie naprawia za darmo bo reklamacja tego nie uwzglednia(aha karta ma 2 miesiace). Moje pytanie jest takie. Jaki uklad chlodzacy polecacie ? Bo nic innego w tej sytuacji do glowy mi nie przychodzi. Dzieki z gory za pomoc przy tym troche absurdalnym problemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Zalman Vf 700 lub Pentagram XC-80 CU - naprawde świetne coolery na grafe A jesli ma byc tanszym kosztem to AC Silencer 6 Ja bym taka usterke uznał w ramach gwarancji no ale rozne sklepy rózne teorie i rozne zasady niestety :/ Edytowane 27 Września 2005 przez Metz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 spróbuj oddać a nuż ci się uda :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 mmv nie serwisuje na miejscu tylko odsylaja do fabryki, dlatego tez wymieniaja karty od reki. wysylaj w ramach reklamacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 mmv nie serwisuje na miejscu tylko odsylaja do fabryki, dlatego tez wymieniaja karty od reki. wysylaj w ramach reklamacji. 1672319[/snapback] No i bedzie czekal i czekal,bez sensu.Lepiej wydaj 50 zl na dobry cooler i miej klopot z glowy.Czekanie - max 1 dzien jesli nie maja w sklepach towaru na stanie a z reguly maja chlodzenia na grafy :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek71 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No i bedzie czekal i czekal,bez sensu.Lepiej wydaj 50 zl na dobry cooler i miej klopot z glowy.Czekanie - max 1 dzien jesli nie maja w sklepach towaru na stanie a z reguly maja chlodzenia na grafy :) Pozdrawiam 1672384[/snapback] Przeciez Alcapone napisal, ze wymieniaja od reki czyli bez czekania :) Po co ma wydawac 50 zl na dobry? cooler jesli moze to zalatwic od reki i za darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemp40 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Dzieki za wszystkie odpowiedzi i rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) czekasz MAX 1 tydzien. nic nie placisz, za zadne paczki. ja bym wysylal. po to mam gwarancje. (PS: ja wysylalem im juz 3 razy - teraz mam obecnie czwarta karte z kolei - 3 poprzednie byly wadliwe. przy ostatniej wymianie karte wyslalem w poniedzialek a mialem ja spowrotem w czwartek. przy pierwszej wymianie, w poniedzialem wyslalem i w poniedzialek dostalem) Edytowane 28 Września 2005 przez alcapone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...