PoGo Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 kiedys pisalem tu w tej sprawie ale potem nie mailem neta i ..blablabla niewazne :) Mam Athlonka 750@900 i za cho**** nie moge wiecej wycisnac na mojej plytce Abita KT7 jak robie mnoznik 9,5 to sie komp wiesza ,a na fsb133 wogole komp nie rusza. Temp. na 9x100 jest do 45C. Ma ktos jakies pomysly jak wycisnac wiecej? Moze upgrade biosa pomoze ruszyc na 133? Czy ta plytka ejst tak stara ze nie da rady wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Mój 700@900 idzie stabilnie, ale jak np. gram w FIFE 2003 na 770 nie ma żadnej, zauważalnej różnicy w wdyajności, więc lepiej daj niższy mnożnik i wyższe FSB. Mi max FSB z tej płyty udało się wyciągnąć 117. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Spróbuje bo moj GF4mx440 troche sie meczy z tym prockiem wolnym lepszy rydz niz nic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 eee wredny komp po prostu nie chce ruszyc powyzej 900 albo weisza sie po spraweddzeniu ramu albu (rekord byl) na ekranie startowym windowsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...