viod Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Witam , posiadam wyzej wymieniony laptop i zakupilem do niego ten modul RAM . Lap ma wbudowane 32MB a max moze miec 192 wiec ja nie widze problemu . Inaczej mysli on . Po wlorzeniu wykrywa tylko te 32MB . Wspiera pamieci PC100 a to jest 133 ale na normalnym kompie nie ma to znaczenia . BIOS jest najnowszy (Wyszukalem na necie wersje 7.50 a on ma niby 7.60 :blink: ) Juz nie wiem o co biega , moze ktos mial juz taki problem ? EDIT Dodam ze memtest nic nie wykrywa :/ Edytowane 27 Września 2005 przez viod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 wydaje mi sie ze w tym modelu moga tylko wspolpracowac PC100 synchronicznie z magistrala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Moze byc konflikt ze sa nowsze pamieci, tak samo jest w stacjonarnych (stare plyty BX nie wykrywaly kosci pc133 albo wykrywaly tylko polowe ramu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Nie no :mur: :mur: :mur: Dobrze ze chociaz okazyjnie kupilem wiec sprzedam i tyle :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...