KUBA TM Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nie wiem czy tak powinno być ... to mi daje dużo do myślenia :/ mianowicie kiedy wejdę w menadżera urządzeń i wybiorę KONTROLERY IDE ATA/ATAPI i dalej kliknę na właściwośći : Nvidia NFORCE 3 250 PARALLEL ATA CONTROLER (2.6) i dalej secondary channel to Transfer Mojego CD romu jest ustawiony na ULTRA DMA 2 - Ultra 33 i nie wiem czy to właśnie taki powinien być ... za odpowiedź dziękuję !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Tak powinno byc. Zobacz sobie nawet tutaj: http://www.cdrinfo.pl/software/stronaspw.p...neid=3233004624 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Tak powinno byc. Zobacz sobie nawet tutaj: 1672601[/snapback] THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...