Skocz do zawartości
kielbu

Jak Zaktualizowac Firmware W Creative Muvo Tx Fm

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie,z tego co czytalem w opiniach urzytkownikow nalezy zaktualizowac firmware ale jak to zrobic zeby niczego nei popsuc?????Tych ktorzy to robili prosze o pomoc.Pozdrawiam

1672375[/snapback]

Nic trudnego wchodzisz na stronkę http://pl.europe.creative.com/support/downloads/ zgrywasz odpowiedni firmware, uruchamiasz, dajesz "start" i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie zupelnie,byla jakas kolejnosc bo jak tak robie to nic sie nie dzieje,mialem jakiegos linka kiedys a teraz nie moge go znalesc jak to sie aktualizowalo!!!!!

1672710[/snapback]

Nie wiem czemu Ci nie chce tak jak napisałem, Ja pare razy aktualizowałem w Muvo klientom, którym nie chciał się sformatować (Muvo był wykrywany przez system), tylko to akurat były Muvo Tx bez radia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie zupelnie,byla jakas kolejnosc bo jak tak robie to nic sie nie dzieje,mialem jakiegos linka kiedys a teraz nie moge go znalesc jak to sie aktualizowalo!!!!!

1672710[/snapback]

Co do kolejnosci to kazdy plik Firmware aktualizuje sie z jakiejs konkterniej wersji na jakas nowsza... poprostu musisz sprawdzic jaki aktualnie masz Firmware i poszukac upgrade do twojej wersji (przynajmniej ja tak miałem)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do kolejnosci to kazdy plik Firmware aktualizuje sie z jakiejs konkterniej wersji na jakas nowsza... poprostu musisz sprawdzic jaki aktualnie masz Firmware i poszukac upgrade do twojej wersji (przynajmniej ja tak miałem)...

1672932[/snapback]

A to dziwna sprawa bo Ja, jak pamiętam to aktualizowałem z wersji 1.13.x (nie pamietam ostatniej cyferki :wink:) na 1.10.x Czyli wychodzi, że dawałem niższą wersje :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi