kielbu Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Tak jak w temacie,z tego co czytalem w opiniach urzytkownikow nalezy zaktualizowac firmware ale jak to zrobic zeby niczego nei popsuc?????Tych ktorzy to robili prosze o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomalix Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Tak jak w temacie,z tego co czytalem w opiniach urzytkownikow nalezy zaktualizowac firmware ale jak to zrobic zeby niczego nei popsuc?????Tych ktorzy to robili prosze o pomoc.Pozdrawiam 1672375[/snapback] Nic trudnego wchodzisz na stronkę http://pl.europe.creative.com/support/downloads/ zgrywasz odpowiedni firmware, uruchamiasz, dajesz "start" i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbu Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No nie zupelnie,byla jakas kolejnosc bo jak tak robie to nic sie nie dzieje,mialem jakiegos linka kiedys a teraz nie moge go znalesc jak to sie aktualizowalo!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomalix Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No nie zupelnie,byla jakas kolejnosc bo jak tak robie to nic sie nie dzieje,mialem jakiegos linka kiedys a teraz nie moge go znalesc jak to sie aktualizowalo!!!!! 1672710[/snapback] Nie wiem czemu Ci nie chce tak jak napisałem, Ja pare razy aktualizowałem w Muvo klientom, którym nie chciał się sformatować (Muvo był wykrywany przez system), tylko to akurat były Muvo Tx bez radia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahti Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam... Aktualnie posiadam Creative MuVo NX i Firmware wgrywa sie dokładnie tak jak kolega wyzej napisał:)... tzn. sciagasz plik ktory po podłaczeniu playera uruchamiasz (jesli dobrze pamietam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahti Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No nie zupelnie,byla jakas kolejnosc bo jak tak robie to nic sie nie dzieje,mialem jakiegos linka kiedys a teraz nie moge go znalesc jak to sie aktualizowalo!!!!! 1672710[/snapback] Co do kolejnosci to kazdy plik Firmware aktualizuje sie z jakiejs konkterniej wersji na jakas nowsza... poprostu musisz sprawdzic jaki aktualnie masz Firmware i poszukac upgrade do twojej wersji (przynajmniej ja tak miałem)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomalix Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Co do kolejnosci to kazdy plik Firmware aktualizuje sie z jakiejs konkterniej wersji na jakas nowsza... poprostu musisz sprawdzic jaki aktualnie masz Firmware i poszukac upgrade do twojej wersji (przynajmniej ja tak miałem)... 1672932[/snapback] A to dziwna sprawa bo Ja, jak pamiętam to aktualizowałem z wersji 1.13.x (nie pamietam ostatniej cyferki :wink:) na 1.10.x Czyli wychodzi, że dawałem niższą wersje :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...