misico Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ma Ammana stroje (tego skoczka narciarskiego) :P Sorry, kolego! Ale chyba nie zrozumiałeś pytania... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 @M4TEUSZ Naprawdę mnie zaskoczyłeś... Ja tylko poukładałem literki, nie żebym miał z nimi, czy jakąkolwiek inną agencją wywiadowczą, kontakty. Wolę to od razu zaznaczyć, by potem nikt nie nabruździł mi w mojej ewentualnej karierze politycznej. Wiecie jakie teraz są czasy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 ZAGADKA grę zaczynasz naciskając niebieski okrąg po prawej - musisz przetransportować wszystkich na drugą stronę - tratwa zabiera tylko 2 osoby na raz - sterować tratwą potrafią jedynie: ojciec, matka i policjant - matka nie moze przebywać z synami bez ojca - ojciec nie moze przebywać z córkami bez matki - złodziej nie moze przebywac z członkami rodziny bez policjanta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 do zagadki kucyka » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 1. ---> policjant + więzień 2. <--- policjant 3. ---> policjant + np. chłopiec 4. <--- policjant + więzień 5. ---> tata + chłopiec 6. <--- tata 7. ---> mama + tata 8. <--- mama 9. ---> policjant + więzień 10. <--- tata 11. ---> mama + tata 12. <--- mama 13. ---> mama + dziewczynka 14. <--- policjant + więzień 15. ---> policjant + dziewczynka 16. <--- policjant 17. ---> policjant + więzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Może coś łatwego: 5 byków daje 5 litrów mleka w ciągu 5 h. Ile litrów mleka da 10 byków w 10 h? Ps: tej zagadki naprawdę jeszcze nie było (sic!). ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Może coś łatwego: 5 byków daje 5 litrów mleka w ciągu 5 h. Ile litrów mleka da 10 byków w 10 h? Ps: tej zagadki naprawdę jeszcze nie było (sic!). icon_wink2.gif http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2487703 Byk nie daje mleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Byk nie daje mleka.Prawidłowa odpowiedź! To może teraz trochę do liczenia... Policz wszystkie czworokąty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) 19 czworokatow? Ehh zgubilem sie liczac :> Edytowane 20 Lutego 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 19 czworokatow? Nie. Więcej niż 19... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja naliczyłem 23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 23? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Ja naliczyłem 22 ale chyba jest ich więcej. Jestem leń i nie chce mi się szukac :D EDIT: 23 nie policzyłem tego w środku xD Edytowane 20 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja naliczyłem 23. Tak. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Cholera a napisalem na poczatku 23 a potem zmienilem na 19 :mur: Edytowane 20 Lutego 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Pozwolę sobie odgrzebać starszą zagadkę: http://ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/# » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wszedłem tym małym ludkiem do pudła i jestem w labiryncie, ale jestem w nich chyba 15 minut i spotkałem tylko kilka(?) nut, nic się nie dzieje Co mam dalej robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Pomyslcie nad tym >Mhm: Test trzezwosci szalenstwa? Dziwne, moze: Test ciemnoty umyslu? > >Kiedyś podałem dziewiętnastu osobom te słowa, co teraz Wam. Te z kolei, wtajemniczyły siedem innych osób. >Nowi, po tygodniu >stwierdzili, że bełkot ten jest bez sensu. >Po kolejnych piętnastu dniach siedem osób z tych osiemnastu (wiem, wiem, na początku się pomyliłem, bo policzyłem >sam siebie) doszło do wniosku, że trzy dni temu pięć osób razem mogło rozwikłać zagadkę. >Ostatecznie >wszystkie te osoby stwierdziły, że to niemożliwe i wszystkie zrezygnowały. > >Gdzie jest pytanie? Nie ma żadnego. Ta zagadka ma juz swoją historię, jedni twierdzą że nie ma rozwiązania, inni głowią się do tej pory. Widać tu mały dopisek. All Your Base Are Belong To Us ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 http://www.joemonster.org/filmy/3533/niemozliwy-quiz-de-lux Taki z lekka absurdalny quiz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Awwww odpadłem na 12 pytaniu :oops: edit stoję na 15 [; edit2: juz 24 ;/ edit3: 28 [; Edytowane 6 Marca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Masz kliknac na najmniejsza kropke :D Edit: Jestem przy 53, ale trzeba sobie zrobic przerwe. Edytowane 6 Marca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Ja skonczylem na 66.. juz mi sie zaczynalo nudzic :) Edytowane 6 Marca 2007 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Odkopuje :D Gram w http://www.notdoppler.com/frame/755.html i mam problem: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mam 7 kulek, 2 karty z szyfrem, 3 klucze i kartke z rysunkiem, znam 3 cyfrowy kod. I co dalej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 @deadfrog mam to samo, tylko że nie znam kodu.. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « kulki jak na rysunku nie wchodzą w te otwory.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jak nasuniesz jedna karte na druga to zobaczysz kod Ktos wymyslil co trzeba zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) @deadfrog » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mała podpowiedź - potrzebny Ci drugi kod.. a BlackWar ma chyba problem z wstawieniem kulek w odpowiednie miejsca.. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Też mała podpowiedź - kulek w urządzenie nie trzeba tak wstawiać jak na kartce, ale dzieki kartce możesz sie dowiedzieć jak mają być one ustawione - mniej więcej... podp. komputer Moja ulubiona gra typu escape: http://mofuya.com/flash/swan_en.htm Polecam! Edytowane 8 Lutego 2008 przez arczi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mam 6 kulek, 2 klucze, 2 karty i kartke. Nie mam pijeci co mam zrobic, probowalem ustawic na tym polu z dziurkami i na komputerze i nic :/ Ktos moze pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) @evocati » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Potrzebujesz jeszcze jednego kluczyka a pozniej kulki ;) Pomyśl nad tą kaczuszką bodajże której sie dziubek nie otwierał ;] Edytowane 9 Lutego 2008 przez arczi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Dobra mam to co deadfrog i koniec ... nie mam zielonego pojecia co zrobic, probowalem z kulkami w tej maszynce i na komputerze i nic ... omg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak rozwiązać ten problem kaczki-niemowy ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Venom: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « złóż dwa klucze które masz w literę H z mostkiem u góry jeszcze i kaczka otwórzy dzioba :P Mam 7 kulek, 3 klucze, 2 kartki z kodem, kartke z kółkami i nie wiem co dalej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 to samo co Grzechu.. brak pomyslow co dalej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...