Rikki Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Venom: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « złóż dwa klucze które masz w literę H z mostkiem u góry jeszcze i kaczka otwórzy dzioba :P Mam 7 kulek, 3 klucze, 2 kartki z kodem, kartke z kółkami i nie wiem co dalej :> » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kółka na kartce mówią jak wciskać krążki w komputerze. Po tym zaznaczasz sobie te białe, i w tym układzie wprowadzasz kulki. Dostajesz 4 klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) drzwi się otwierają i co dalej ? :/ edit może coś z tymi kulkami/laptopem trzeba pokombinować ... Edytowane 9 Lutego 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Heh. Dzwi się otwierają... a ja dalej siedzę w tym przeklętym pokoju :lol:. //Może na tym to polega, otwierasz drzwi a tu ściana :lol2: Edytowane 9 Lutego 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 //Może na tym to polega, otwierasz drzwi a tu ściana:lol: Musi być jakiś sposób żeby wyjść :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 taki joke ? hmmm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « z disscuss about game : Enter the code from the four keys (235) your fr Edytowane 9 Lutego 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Wprowadzilem kulki otworzylo sie takie pomaranczowe cos i nic czwartego klucza nie dostalem no i nie moge znalezc 2 kartki z kodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Ok dzieki. Zrobilem to nic nie dostalem. Venom nie dziala ;/ nie wiem co jest albo ja za tepy albo ta gra ;p Ktore pomaranczowe? Przy tych dziurkach z kulkami otwiera sie takie pomaranczowe klikam tam i nic probuje uzyc karty i nic ?? Hm nie dziala to ;/ ehh Edytowane 9 Lutego 2008 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 2 osoba w sąsiednim pokoju mówi czy się świeci, czy nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 http://mofuya.com/flash/swan_en.htm Zapraszam do grania w tego escape, jest trudniejszy od tego ostatniego :) @Venom To chyba będzie tak że włączamy pierw pierwszy przycisk, chwilke poczekamy, wyłączymy, włączymy drugi i idziemy do tego pokoju, jak żarówka sie świeci to będzie to ten drugi, jak nie ale jest ciepła to pierwszy, a jak wyłączona i zimna - to trzeci? Nie widze innego wyjścia, hm.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Otwierasz dopiero wtedy, gdy znasz odpowiedź.odpowiedź można poznać dopiero po wejściu do pomieszczenia z lampką, więc źle to ująłeś. trzeba zaznaczy po prostu, że po wejściu do drugiego pomieszczenia, musimy podać odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Ooo, no to troche dziwnie to napisałeś :D Edytowane 9 Lutego 2008 przez arczi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 http://mofuya.com/flash/swan_en.htm Zapraszam do grania w tego escape, jest trudniejszy od tego ostatniego :) @Venom To chyba będzie tak że włączamy pierw pierwszy przycisk, chwilke poczekamy, wyłączymy, włączymy drugi i idziemy do tego pokoju, jak żarówka sie świeci to będzie to ten drugi, jak nie ale jest ciepła to pierwszy, a jak wyłączona i zimna - to trzeci? Nie widze innego wyjścia, hm.. Zatrzymałem się na tych kartkach i na zjedzeniu jabłka ;). Otworzyłem szufladę, włączyłem kompa i co dalej? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Łamiesz hasło kompa, czytasz informację. Znajdź baterię. edit: Ha! Mam doniczkę i przewody. Zasadziłem zielsko. :D Edytowane 9 Lutego 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Taa, jak złamać hasło to nie wiem :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « myslalem ze zegar pokazuje, ale nie :( Edytowane 9 Lutego 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Taa, jak złamać hasło to nie wiem :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « myslalem ze zegar pokazuje, ale nie :( » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « spójrz na zegar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « myslalem ze zegar pokazuje, ale nie :( » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pomyśl jeszcze raz. Wskazówki. Mam doniczkę z nasionkiem, wkrętak, szczypce, baterię, dokumenty. Domyślam się, że roślinka potrzebuje wody? edit/ Znalazłem ładowarkę i neseser. Edytowane 9 Lutego 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « wez wode z akwarium do kubka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Gdzie ty masz kubek? :o Jeszcze jedna bateria i zaczynam ładowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mam dokumenty, baterie, szczypce (kombinerki), pilot do klimy, kubek, zasadzoną roślinke (kilka razy podlana), walizkę. Co jeszcze? Kompa schakowałem ale tylko 1 plik jest do odczytu o MP23. EDIT: Venom » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « kliknij za sofą na rogu/kącie. EDIT2: Mały edit w spoilerze numer 1. Edytowane 9 Lutego 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kubek jest na stoliku obok łóżka na górze jest coś - nie wiem co to, a na 2 półce masz kubek ;) Edytowane 9 Lutego 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « kubek jest na szafce obok kanapy, drugą baterie znajdziesz po użyciu wkrętaka na zegarze. po podładowaniu baterii, wsadzamy je do MP23 i czytamy na komputerze ocb z tą roślinką. póki co dotąd doszedłem. edit. kur** w tej grze można przegrać. sami się pewnie przekonacie :P Edytowane 9 Lutego 2008 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 @Venom » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Potrzebny Ci kubek i pilot do kontroli temperatury w pokoju, reszta pisze w kompie w 1 pliku @Grzechu_1990 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A śrubokręt? Musisz pogiąć druty aby otworzyc kufer i go zdobyć, później podpowiadam: zegar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Grzechu_1990 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Znajdź ładowarkę do akumulatorów. Jest za zegarem, na którym używasz wkrętaka. Druty zaginasz kombinerkami, wkrętak znajdziesz w kasetce na półce. Mi brakuje jeszcze jednej baterii. Później ładowanie i pakuje je do pilota... ok znalazłem, zaczynam ładowanie. edit/ Klucz w roślinie, mocne :lol: edit2/ Zabiło mnie! Edytowane 9 Lutego 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Już mam [; Edytowane 9 Lutego 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Potraktuj zegar wkrętakiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « druga bateria jest w zegarze, ladowarke wsadzacie pod biurko do gniazdka. Ja chce hasło do kompaaaaaaa! Na zagarku nie widzę nic szczególnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Białe muszą być 10:10 a czerwona za 5 do 12. bociczek mam nadzieje że zrozumiesz. EDIT: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Roślinka wyrosła :> Edytowane 9 Lutego 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « w roślince masz klucz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 No to Grzechu teraz imo najcięższy moment gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...