maraslas Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Pomocy :sad: !!! Kupiłem kości 2x512 MB Geil`a i okazało się, że się wogóle nie chcą kręcić!!! Poprzednio miałem też Geila 512 i kręcił się bardzo mocno. Nowe wcale Nie wiem dlaczego tak jest Stare kości miały kody : 5123200 BSC Nowe : 5123200 B Stara była jedna i podkręcałem kompa z 2800+ na 3400+ bez problemu . Nowa nawet nie ruszy na 3000+ !!!!!!!!!!!! Kręciłem za pomocą częstotliwości szyny CPU!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Spróbuj poprzekładać pamięci do innych slotów, ew. podnieś napięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraslas Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Przekładałem do wszystkich możliwych slotów i nic napięcie podniosłem i nic! Chodzi o to dlaczego na starej jednej kości się kręcił a na nowej też jednej się nie kręci wcale!!! Może to wina kości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Te nowe geile moim zdaniem są spiepszone, słabo się kręcą, niektóre nawet na domyślnych nie chcą chodzić... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...