Demonstenes Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam ! Poszukuje edytora HTML pod linuxa(Ubuntu) z mozliwoscia pracy na plikach bezposrednio na serwerze. Od razu napisze, ze NIE szukam edytora WYSIWYG. Co byscie polecili ? Obecnie mam Quantre, ale jakos mnie nie przekonuje.... Idealem bylby Pajaczek, ale pod linuxa niestety go nie ma :( PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 moze nie jest to bezposrednio edytor html ale mysle ze sie nada :) VI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 inesian: Oj zły jesteś, bardzo zły ;]]]]] Będziesz miał najlepszy generator znaków losowych ;]]] Co do edytorów to z tego co pamiętam można się przyjrzeć: - quanta - bluefish - amaya (podobno, nie używałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 inesian: Oj zły jesteś, bardzo zły ;]]]]] Będziesz miał najlepszy generator znaków losowych ;]]] Co do edytorów to z tego co pamiętam można się przyjrzeć: - quanta - bluefish - amaya (podobno, nie używałem). 1672940[/snapback] Quantre mam, ale nie znalazlem pracy na serwerze (jeszcze...), bluefish to WYSIWYG, a amaya... poszukam.... Podkreslam - glownie chodzi mi o mozliwosc pracy bezposrednio na serwerze poprzez FTP i jakby byla mozliwosc pracy grupowej to bylaby po prostu bajka.... PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btal Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Quantre mam, ale nie znalazlem pracy na serwerze (jeszcze...), bluefish to WYSIWYG, a amaya... poszukam.... Podkreslam - glownie chodzi mi o mozliwosc pracy bezposrednio na serwerze poprzez FTP i jakby byla mozliwosc pracy grupowej to bylaby po prostu bajka.... To słabo szukałeś, bardzo słabo. Quanta obsługuje bez problemu FTP i CVS (poprzez wtyczkę Cervisia). FTP hint: File->Open->wpisujesz user@serwer, pass i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 http://www.linuxsoft.cz/pl/sw_list.php?id_kategory=36 Tu masz drobna kolekcje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 bluefish to WYSIWYG 1672964[/snapback] Poprawka - bluefish to _NIE_ WYSIWYG ;) Chcesz na dowód screena? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...