Crasher Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam. Mam takie dosc glupie pytanie, ale nasunelo mi sie ostatnio i nie wiem czy cos takiego jest mozliwe. Zalozmy, ze mam sluchawke Bluetooth, taka jak dostaje sie do telefonow komorkowych. Czy majac sinozebnego w komputerze moge przez taka sluchawke prowadzic rozmowy na Skype? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Witam. Mam takie dosc glupie pytanie, ale nasunelo mi sie ostatnio i nie wiem czy cos takiego jest mozliwe. Zalozmy, ze mam sluchawke Bluetooth, taka jak dostaje sie do telefonow komorkowych. Czy majac sinozebnego w komputerze moge przez taka sluchawke prowadzic rozmowy na Skype? Pozdrawiam 1672849[/snapback] Jak najbardziej... Do tego celu polecam adapter jaki widnieje u mnie w podpisie oraz oprogramowanie Bluesoleil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...