TomiURS Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Mam taki problem. Odinstalowałem starego Alcohola i starego D-Tools zeby wgrac nowe wersje tych programów, ale po odinstalowaniu system widzi mi cały czas wirualne dyski z tamtych wersji co widac na screenie, jak to wywalic bo nawet nie moge w nich nic zamontowac a po co mi 10 zbednych wirtualnych dysków.... Edytowane 28 Września 2005 przez TomiURS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 zainstaluj jeszcze raz te programy i w nich powyłączaj wirtualne napędy i odinstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiURS Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Niestety, kiedy jeszcze raz wgrywam starego Deamona to Tworzy od nowa wirtuale wiec nic to nie daje natomiast stara wersja Alcohola w ogole nie chce sie zainstalowac bo wyskakuje jakis error, wlasnie z litermi dyskow wirtualnych :/ nie da sie tego jakos manulanie wyrzucic ?? Odinstalowalem w menadzerze urzadzen , jedneakpo restarcie znow sie pojawiaja :blink: Edytowane 28 Września 2005 przez TomiURS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) TU Edytowane 28 Września 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiURS Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Dzieki wielkie, pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...