SpeeDyLOCO Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam wszystkich. Postanowiłem spróbować zamieścić takowy temat, gdyż do tej pory nie mam spujnego rozeznania w biosach do LP w tematach Merlina czy tez kompedium o LP niby pare osób wyrażało swoje znadnie(w tym Ja sam osobiscie;) ). Ja uzywam === Hellfire Turbo Bios --Hellfire's GT2871 RS-- #1 === (HellFire N24ID619-TT.zip) ale nie jestem z niego w pełni zadowolony prcek ustawiony: 10,5*200, ma odblokowany mnoznik ale jako barton 3200 chodzi niestabilnie. Mam nowe pamiatki PDP 1GB(2*512)KH i o co mi właściwie chodzi : ) NO zeby wycisnąc jak najwiecej z tej konfiguracji ale zeby chodziło stabilnie - marzenie każdego rasowego o/c :) Użytkownicy badź też byli posiadacze tej wspaniałej płytki napiszcie niżej jakiego biosu używacie i czy jesteście z niego zadowoleni: ) Pozdrawiam SpeeDy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Temat sie nakreca widze:P samoistnie:P No dobra to tak moj wynik to narazie magistrala 240 na mnozniku 8 na dzisiaj mi sie znudzilo:) wole pograc ale piekny czas dostepu do pamieci mam i znacznie lpiej chodzi sobie nawet mniej sie grzeje:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 moje lanparty musi znowu isc na serwis takze na razie nie poudzielam sie w tym topicu :( ale ostatnio chyba testowalem hellfire rev.3 i przy bh-6 256 w singlu na 3,2 zrobilem 256*10 - to nie wyczyn, ale mnie boli ze ten dual mi sie tak je........ bo nawet jakbym mial 240 to by bylo fajnie :D w dualu pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...