Skocz do zawartości
Gość Pioorek

Silver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dawno, dawno temu, gralem w gre silver. Mialem ja od kumpla, ale kumpel wyjechal i juz jej nei mam. Po latach przypomnialy mi sie noce spedzone z ta gra. Slyszal ktos o niej? Co o niej sadzicie? Moze grafa i ogolnie nie jest swietna, ale jakos mnie przykulo to... no i teraz chicalbym w nia pograc, ale nie wiem gdzie ja kupic. Wie ktos? Ang. albo Polska wersja, nie Niemiecka. Jakby co:

http://www.gamerankings.com/htmlpagesscree....asp?screenid=6

BARDZO PROSZE O INFO GDZIE MOZNA TO KUPIC!!! PLXOR!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamiętam gierke :) grałem w nią bodajże w 2000 roku, ale niestety poważnie się zaciąłem i już jej nie skończyłem :P

a gry nigdzie już nie dostaniesz, no chyba że jakimś fartem używke, ale nawet na to nie ma co liczyć

zostaje jedynie sklep osiołkowy :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem i wiem co to diablo, ale akurat mi chodzi o te gre lol. Hydro - czyli jak utkne gdzies to moge szukacp omocy u ciebie? :D Pamietam ze jak keidys gralem to utknelem na miescie... tam byl taki dzwon kolo drzwi, dzwonilem i nikt nie otwieral. Nie wieta o co tam chodzilo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem i wiem co to diablo, ale akurat mi chodzi o te gre lol. Hydro - czyli jak utkne gdzies to moge szukacp omocy u ciebie? :D Pamietam ze jak keidys gralem to utknelem na miescie... tam byl taki dzwon kolo drzwi, dzwonilem i nikt nie otwieral. Nie wieta o co tam chodzilo?

1676414[/snapback]

Nie wiem czy to ten moment,ale użyj szyfru który przekazał ci stary człowiek w tawernie (zadzwoń 3 razy, przerwa, 2, przerwa, 1). Wejdź do środka i wyjdź z pomieszczenia DOLNYM lewym wyjściem.:) Powiem tak: jesli to ten moment,to miales jeszcze spoooro grania :) Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi