Gość Pioorek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam. Dawno, dawno temu, gralem w gre silver. Mialem ja od kumpla, ale kumpel wyjechal i juz jej nei mam. Po latach przypomnialy mi sie noce spedzone z ta gra. Slyszal ktos o niej? Co o niej sadzicie? Moze grafa i ogolnie nie jest swietna, ale jakos mnie przykulo to... no i teraz chicalbym w nia pograc, ale nie wiem gdzie ja kupic. Wie ktos? Ang. albo Polska wersja, nie Niemiecka. Jakby co: http://www.gamerankings.com/htmlpagesscree....asp?screenid=6 BARDZO PROSZE O INFO GDZIE MOZNA TO KUPIC!!! PLXOR! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 pamiętam gierke :) grałem w nią bodajże w 2000 roku, ale niestety poważnie się zaciąłem i już jej nie skończyłem :P a gry nigdzie już nie dostaniesz, no chyba że jakimś fartem używke, ale nawet na to nie ma co liczyć zostaje jedynie sklep osiołkowy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 a co to jest sklep osiołkowy? czy to to samo co sklep directconnectowy? Pamietam gierke, dobra była, ale niestety już jej nie mam Pograj sobie w diablo2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Gra niczego sobie,doszedlem do ostatniego bossa i nie widzialem filmiku bo mi plyty nie czytalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Gralem i wiem co to diablo, ale akurat mi chodzi o te gre lol. Hydro - czyli jak utkne gdzies to moge szukacp omocy u ciebie? :D Pamietam ze jak keidys gralem to utknelem na miescie... tam byl taki dzwon kolo drzwi, dzwonilem i nikt nie otwieral. Nie wieta o co tam chodzilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Gralem i wiem co to diablo, ale akurat mi chodzi o te gre lol. Hydro - czyli jak utkne gdzies to moge szukacp omocy u ciebie? :D Pamietam ze jak keidys gralem to utknelem na miescie... tam byl taki dzwon kolo drzwi, dzwonilem i nikt nie otwieral. Nie wieta o co tam chodzilo? 1676414[/snapback] Nie wiem czy to ten moment,ale użyj szyfru który przekazał ci stary człowiek w tawernie (zadzwoń 3 razy, przerwa, 2, przerwa, 1). Wejdź do środka i wyjdź z pomieszczenia DOLNYM lewym wyjściem.:) Powiem tak: jesli to ten moment,to miales jeszcze spoooro grania :) Edytowane 30 Września 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Eh ale jestem podjarany kiedys w to tyle sie gralo... a mialem wtedy z 10 lat chyba. Edytowane 18 Lipca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...