Gość sensej17 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) CZESC! teraz dopiero mam powazny problem! czytam o podkreceniach celerdona d 2.53@3,5 przy temperaturze 40 stopni! PODCZAS GDY JA MAM ZWYKLEGO CELERONA D 2,53 I TEMPERATURE MAM 62 STOPNIE a boxowski wentylator kreci sie na maxa! Czy jest jakis program pokazujacy na windowsie temperature procka? jak tak to jaki. Jakie KOMPLETNE (radiator+went.) chlodzenie polecacie do celerona d, tak zeby jeszcze zostala rezerwa na podkrecanie :P:P Z gory dzieki. :) Edytowane 28 Września 2005 przez sensej17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ZMIEŃ TYTUL TEMATU http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 np: SpeedFan Arctic-Cooling Freezer 4 + Ceramique lub OCZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 proponuje wyczyscic radioator bo pewnie jest tam tona kurzu + zalozenie nowej pasty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...