paweldrake Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam szanownych tweakowiczów ;> mam problem z tym jak zrobic drut moda na sempronie 2500+ t-bed mam stronke z tym calym badziewiem co sie ustawia co z czym zlaczyc itp. ale chodzi o jedna i tylko jedna rzecz czy trzeba lutowac czy jakos te druty wsadzic przykleic jak je przymocowac -_-' pomozcie! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Cieniutki drucik np. ze starego kabla od słuchawek, taśmy ide (po zdjęciu izolacji "rozwijasz" i ucinasz odcinek na 3-5mm), wyginasz w "potkowę" a nastepnie, wkładsz w dziury socetu tak aby odpowiednie pary były polaczone (wystarczy wsunąć, nic nie kleić, lutować, ect, oczywiście procek jest wyjety wtedy, dopiero jak już zrobisz drutmoda tzn. powkładasz druty, można założyć cpu)). I to tyle, takie proste :). Przyczym Semp ma zablokowany mnoznik więc tylko zmienisz vcore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 aha dzieki a ja myslalem ze odblokuje mnoznik a nie da sie odblokowac mnoznika czasem ? ;> :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Można robiąc L5 mobile moda, poczytaj o tym w topicu o Sempronach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...