zagłębiak1906 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mam problem bo gdy korzystam z internetu w pewnym momencie coś rozłącza mnie bez możliwości polączenia aby usunąć problem musze ponownie uruchomić komputer nie wiem oco chodzi bo ten problem istnieje od nie dawna prosze o jak najszybszą pomoc :-P :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Może jakiś adware? Przeskanuj kompa jakimś skanerem (avast itp.) i ad-aware, spybot search & destroy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 jakie lacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagłębiak1906 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 jakie lacze? 1673429[/snapback] łącze sieciówka lan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagłębiak1906 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 sieciówka lan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 a czy kiedy masz rozlaczony internet to siec dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagłębiak1906 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 no działa tak podejrzewam bo uruchamiam kompa i wszystko jest w porządku a ty jak myślisz czym to może być spowodowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...