greg0ry Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ostatnio kupiłem taki zestaw myszy z klawiaturą http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63367898. fajnie się na tym pracuje, jednak jest mały problem. czasami jak się włączy kompa to w odbiorniku nie świeci się dioda przez co cały zestaw jest bezużyteczny. jedyne co pomaga to wyłączenie kompa, odłączenie i podłączenie na nowo wtyczek z odbiornika do kompa. Drugi problem to dodatkowe przyciski szybkiego uruchamiania i multimedialne. Te pierwsze dzialają tylko jak domyślną przeglądarką jest IE i Outlook, a te drugie dzialają tylko w Media Playerze. czy można to jakoś zmienić?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Tez mam podobny problem z ta klawira jesli chodzi o polaczenie :/ co do klawiszy to sie nie da zmienic. Ja osobiscie uzywam klawiaruty bezprzewodowej i myszy z kablem i najbardziej mnie wkurza ze czasami jak wlaczam kompa to klawira nie laczy sie z kompem i zabawa jest z kablem :/ dwa razy tylko mi sie udalo za posrednictwem klawisza connect na nadajniku aby to zadzialo. Przylaczam sie do pytania :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Ponawiam temat. Dzisiaj zakupilem ta klawiature. Z laczeniem nie mam problemow, natomiast problem jest z tymi klawiszami. Na stronie Labteca nie ma oprogramowania do skonfigurowania tych gornych przyciskow co ma sie odpalac. Kupilem klawe bez sterow. Macie na plycie takie oprogramowanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...