Devilinside1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam Wrzucam tutaj fotki mojej obudowy, możecie komentować, jak wam się podoba(jeśli wogóle tak będzie) w sumie brakuje jeszcze paru drobiazgów w stylu podświetlanych nóżek ale niestety brak kasy No to zaczynam: Pierwsze foto bok obudowy bez bocznej osłony: 1)Foto1 Drugie foto również bok obudowy tylko z boczną osłoną już założoną 2)Foto 2 Trzecie foto drugi bok 3)Foto 3 Czwarte foto góra budy 4)Foto 4 Piąte foto przód budy 5)Foto 5 No to narazie wszystko, odnośnie kabli to już żywcem niewiem zrobić z nimi bo tyle ich jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ten wentyl po prawej wieje na scianke mocujaca do hdd :> pokaz fotki budy w swietle dziennym bo cos mi sie wydaje ze ukrywasz "prawdziwe oblicze" obudowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Pokaż fotki w dzień bo na tych nic nie widać :| Poza tym zdecyduj sie na jeden kolor. Czerwona katodka, zielony wentyl, niebieski wentyl - IMHO niezbyt dobrze to wygląda :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ten wentyl po prawej wieje na scianke mocujaca do hdd :> pokaz fotki budy w swietle dziennym bo cos mi sie wydaje ze ukrywasz "prawdziwe oblicze" obudowy ;] 1673362[/snapback] OK pokaże prawidze oblicze obudowe jakie?? Pokaż fotki w dzień bo na tych nic nie widać :| Poza tym zdecyduj sie na jeden kolor. Czerwona katodka, zielony wentyl, niebieski wentyl - IMHO niezbyt dobrze to wygląda :| 1673372[/snapback] Nie podoba mi się podświetlenie w jednym kolorze ale pomyśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 okienko, swiecace wentylatory i katody ;] bo na tych ciemnych zdjeciach nie widac czy pomalowales obudowe, czy zrobiles cos z frontem czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No to łap na zamówienie fotki w dzień jak widać na front na czarny plastik załadowałem plexie :D FRONT DZIEŃ BOK BEZ KLAPY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 fajna obudowa, bardzo ładna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Uporządkuj kable bo fatalnie to wygląda. Jak dla mnie to za dużo tego wszystkiego i po co tyle wentylków ? Masz 1 na górze to po co te 2 z tyłu ? IMO głośno jest. PS. też mam takie głośniki samsunga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Kolorowe kredki mam, kolory teczy :wink:. Hehe taki wstep, bo masz chyba kazdy koloro w obudowie, przymykajac na ten nielad w niekomponujacyhc sie kolorach, musze przyznac, ze podoba mi sie przod i gora budy :). Dobra wystawiam: 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Dobra wystawiam: 5 Na 10 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Na 10 ? 1673525[/snapback] na pewno. na 5 w skali do 5 lub 6 zasluguja takie mody jak Robaka czy Thorna Edytowane 28 Września 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 na pewno. na 5 w skali do 5 lub 6 zasluguja takie mody jak Robaka czy Thorna 1673555[/snapback] Powiedzmy, ze 5 odwrocimy do gory nogami B), i otrzymamy: 2 Dont stresujce sie :wink:. Moze byc i w skali na 10, wazne ze fajnie wyszlo, a to mialo byc takie przyjemniejsze dla autora moda :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 wiesz, ale nie mozemy zrownywac ze soba dwoch modow zupelnie rozniacych sie wygladem, oryginalnoscia i iloscia wlozonej pracy byloby to nie w porzadku do autorow tych bardziej kreatywnych modyfikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 nom :) dokałdnie każdy ma inny gust.... nie jest źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) No ja bym tego modem nie nazwał, jest poprostu kolorowo, głośno i nieporządnie w środku. Plusem budy jest chyba to że jest czarna :) Minusem wszystkiego ... za dużo naćkanych wentylków i innych kolorowych bzdurek. Choinka ... ale to chyba kwestia gustu, mi sie takie świecidełka wszystkie w innym kolorze nie za bardzo podobają. Pozdro Edit: Ostatnio dużo jakoś zauwarzyłem na forum osób tworzących tematy coś ala "Mój pseudo-mod .. itp". Proponowałbym utworzenie jakiegos innego działu "Pochwal sie swoją budą" albo coś w tym stylu, żeby dział modyfikacji był rzeczywiście przeznaczony tym prawdziwym Modyfikacjom przez duże M. Nie mówie akurat o Tym temacie, bo user tej obudowy troche własnoręcznej pracy w to włożył. Edytowane 28 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) jeszcze budy nie skończyłem, ale nie pisze że mój to jakiś mod. W sumie włozyłem w coś tą bude roboty a nie tak jak inni piszą że coś zrobili i BIG MOD a dali tylko wentyle. W sumie nie za dużo ale zawsze coś wycięta dziura na górze, z boku oraz jedna w plexi i przód pokryty plexią. Komp jest cichutki wszystko na minimum obrótów. @Miazga@ gdzie zobaczyłeś że napisałem że to mod poprostu załadowałem fotki mojego blaszaka Edytowane 28 Września 2005 przez Devilinside1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ty nie urzyłes tego słowa mod, ale inni tak! Nie czepiam sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ty nie urzyłes tego słowa mod, ale inni tak! Nie czepiam sie ;) 1673600[/snapback] Napisałeś że ty byś tego modem nie nazwał a ja nigdzie nie powiedziałem że to mod tylko napisałem Moja Obudowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja bym jeszcze wywalił wszystkie naklejki na froncie (MSI, gigabyte, intel, AC i coś tam jeszcze po lewej) bo imo psuje to wygląd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) A mi się ta obudowa wogóle nie podoba. Świeci się tylko to to i jakieś takie pez polotu i pomysłu ( na początek przynajmniej poukrywaj kable). Zgadzam się z Barthezzo naklejki wyglądają strasznie. Edytowane 28 Września 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mi sie najbardziej podoba front z plexy :) taki ładny fajny bajer... mozna by tam jeszcze jakas grawerke walnac i podswietlic jednym LEDem. Tak jak wyzej.. uporzadkuj kabelki :) Mnie taka ilosc wentyli troche przytlacza.. dlatego nie pasuje mi do tego okreslenie cichutki komp, to jest w sumie kwestia indywidualna jak tam u kogos z halasem, bo np u mnie wszyscy moi znajomi mowia ze mam bardzo cichą maszynke a ja sam dalej jestem niezadowolony. P.S mam taki sam grill z czaszka :P Mi sie calkiem podoba - taki nazwalbym mini mod w wersji light :) Czekamy na wiecej modyfikacji tej obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mi sie najbardziej podoba front z plexy :) taki ładny fajny bajer... mozna by tam jeszcze jakas grawerke walnac i podswietlic jednym LEDem. Tak jak wyzej.. uporzadkuj kabelki :) Mnie taka ilosc wentyli troche przytlacza.. dlatego nie pasuje mi do tego okreslenie cichutki komp, to jest w sumie kwestia indywidualna jak tam u kogos z halasem, bo np u mnie wszyscy moi znajomi mowia ze mam bardzo cichą maszynke a ja sam dalej jestem niezadowolony. P.S mam taki sam grill z czaszka :P Mi sie calkiem podoba - taki nazwalbym mini mod w wersji light :) Czekamy na wiecej modyfikacji tej obudowy 1673729[/snapback] Ok naklejki sciągnięte, ciesze się że ci się podoba jak uzbieram coś kasy to jeszcze się coś z nią zrobi. A co myślicie jak by ta wnętrze pomalować tylko na jaki kolor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 jak łaaadnieeee i kolorowooo .. od razu przypominają mi się święta Bożego Narodzenia :lol: W dzień jakoś nadmiar tego chromu mie tak po oczach bije z przedniego panelu.. a w środku widzę standardowy montaż bez wykończenia.. ściany szare... śjakieś kable wiszące. Nie wiem czmu tak sporo moderów dba tylko o to co widać na zewnątrz. Jeśli robią już okna to przydało by się zadbać o wnętrze tak samo a może i bardziej. Wystarczy spojrzeć na tuningowców od car-audio... Widzieliscie niejednokrotnie pewnie co mają w bagażniku... neiraz jest tam przytulniej niż wewnątrz przedziału pasażerskiego :D.. ładna tapicerka, błyszczący wzmacniacz, kondensator, troche plexi i światła.... zadbajmy jakoś żeby wnętrze kompa tez miało swój urok jeśli już chcemy się nim chwalić na forum publicznym... bo to psuje oglne wrażenie i wskazuje na taki szybki montaż na "odwal się"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ee Wam naprawde sie podoba taka choinka ? przeciez jak komp chodzi 24h to przeszkadza w spaniu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 no to sie wszytkie swiecidelka na noc wyłancza ! (przynajmniej ja tak mam...) i oborty wentyla na cpu na minimum i wogole kompa nie słychac... jak laptop :) i można spać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 to na jaki kolor pomalować wnętrze żeby ładnie wyglądało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieek18 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 fu nie lubie takich tuningow kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 aktualizuje fotki, dałem podświetlenie na dole i zmieniłem wentyle z boku na niebieskie PODŚWIETLENIE Podświetlenie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Nooooooooo....teraz ładniej i to o wiele ! Tylko co to jest w kompie taka pomarańczowa kropka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 odarazu jakos bardziej uporzadkowanie to wyglada :) zmiana na + wg mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...