Mastiff Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam! Proszę wszystkich użytkowników telefonu C75 o opinie, jak im toto się sprawuje! Szczególnie jeśli ktoś miał okazję używać wcześniej CXV70 albo CX65. Czy telefon lubi się zawieszać? Czy nie ma problemów z połączeniem z PC przez IRDA? Jak z baterią? Dzięki za opowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Najlepiej odwiedż TOmiejsce.Mam nadziej że pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zobacz tutaj Siemens C75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 wyslij PM do zavadera, on ma tego siemensa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saneone Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 wie ktoś może jak w tym telefonie włączyć raporty doręczeń??? (przesiadka po dwóch Nokiach ;)) ogólnie z telefonu jestem zadowolony, ma dobry wyświetlacz i robi dużo ładniejsze zdjęcia niż 6610i (zastanawiałem się nad tą Nokią i cieszę się, że jej nie kupiłem)... ze swojej strony polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witaj Musisz wejść we Wiadomości -> Ustawienia -> Ustaw SMS -> Profile SMS -> SMS -> Edytuj i tam zaznacz "Raport przyjęć" mam CX70 :) wiec u ciebie tez powinno działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saneone Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witaj Musisz wejść we Wiadomości -> Ustawienia -> Ustaw SMS -> Profile SMS -> SMS -> Edytuj i tam zaznacz "Raport przyjęć" mam CX70 :) wiec u ciebie tez powinno działać 1679398[/snapback] dziękuję... podziałało... zastanawiam się tylko dlaczego nie ma takich informacji w instrukcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Bo instrukcję tłumaczą Polacy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 siema. Wiecie jak zmienić w tym telefoniku czas nagrywania wideo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...