devildriver Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Dzisiaj podpisalem umowe na neostrade. Jednak powiedziano mi ze to wcale nie oznacza ze na 100% bedzie ona dzialac (mieszkam pod miastem i problemem moze byc odleglosc od centrali) Czy macie jakies doswiadczenia w tej kwestii ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 1) alt.pl.neostrada 2) szukajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Tak, dowiaduj sie, bo TP nie poinformuje Cie ze nie mozesz miec neo. Kilka spraw moze wyjsc podczas podlaczania neo. Wszystko wyjdzie w praniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 jak zamowisz neostrade to wtedy dopiero okazuje sie tak naprawde czy mozna miec ja w domu (za daleko od centrali, za malo portow, PCM itp). Dzwon codziennie na infolinie i pytaj czy jest juz linia gotowa, innego wyjscia nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devildriver Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jakos dobrze sie uwineli ;] Nastepnego dnia od zamowienia juz dzialala ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Ja znam przypadek ze linia zostala przygotowana tego samego dnia co zgloszenie zamowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 a ja znam to od kuchni i wiem ze sa osoby ktore maja neo w kilka godzin :) ale najczesciej jest to kilka dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jak jesteś daleko od centrali mozesz mieć problemy z transferem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Bzdura ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 1) alt.pl.neostrada 2) szukajka 1673424[/snapback] Jak czytam takie posty, to przypomina mi sie dowcip o zarowce i grupie dyskusyjnej. Co do tematu, albo bedzie dzialac albo nie. Jesli mieszkasz w odleglosci do 10 km od centrali, to powinno dzialac bez problemu. Jeszcze wszystko zalezy od tego jaka opcje neostrady wykupiles - im szybsza tym odleglosc, na jakiej bedzie dzialac neo, spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 gdzie uslyszales za 10km/ standardowo jest przyjete 5km i tego sie trzeba trzymac, ocxzywiscie sa wyjatki ze na 8km moze dzialac a moze byc tez tak ze na 3 juz nawala, ale srednio 5km trzeba uznac za prawidlowe dzialanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 mój kumpel mieszka 4KM od miasta (pobliska wieś) i żadna ze znanych mi i jemu firm nie chce bądź nie może załatwić mu internetu. nawet przez radiówkę itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...