Skocz do zawartości
kubolo

Chłodzenie Procesora Do 150 Zł....o/c!

Rekomendowane odpowiedzi

maila do nich wyslalem.

ale druga sprawa. wyslalem maila do gigabyte'a:D odnosnie wentylatora rocket pro calkowicie z miedzi: link .

Odpowiedzieli mi, że jest juz dostepny dla dystrybutorow w Polsce, ale jeszcze nikt go nie sprowadzil. JAk chce to mam isc do sklepu i zamowic.

W połowie pazdziernika ma byc jakos latwiel dostepny. moze warto poczekac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki ale chodzi mi o freezera 64.

potrzebny mi teraz na sempprona a wiosna na nowego a64:)

patrz dwa posty wyzej  :arrow: czy to nie pomylka??

1687943[/snapback]

Jeżeli chcesz na wiosnę zmienić ploca na a64 z podstawką 939, to narazie kup coś takiego: link naprawdę cichy i wydajny, wystarczy na podkręcony soc. A

Jak nabędziesz A64 kup wtedy freezera 64, użyj pasty Arctic silver i na 100% będziesz zadowolony :D

Nie ładuj się w Pentagrama, a tym bardziej w rocketa który oprócz fajnego wyglądu jest mało wydajny i drogi :mur: , obydwa te wentyle mają przejścówki na wszystkie podstawki AMD, ale tutaj sprawdza się powiedzenie, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego :blink:

pozdro B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mam silentboosta:)

fajowy, nie wiem jak z temperaturami bylo, ale zastanawiam sie czy dobrze zalozylem paste:D jest spox: po 5 godzinach nonstop wlaczonego kompa (swat4 2h) temp wynosi ~44 ~45 *C.

pozdrawiam i polecam, aczkowlwiek byla to ostatnia sztuka w komputronikach w polsce:P, wszedzie pisza ze czas dostawy blizej nieokreslony, chyb ago wycofuja!! polecam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mam silentboosta:)

fajowy, nie wiem jak z temperaturami bylo, ale zastanawiam sie czy dobrze zalozylem paste:D jest spox: po 5 godzinach nonstop wlaczonego kompa (swat4 2h) temp wynosi ~44 ~45 *C.

pozdrawiam i polecam, aczkowlwiek byla to ostatnia sztuka w komputronikach w polsce:P, wszedzie pisza ze czas dostawy blizej nieokreslony, chyb ago wycofuja!! polecam:)

1730270[/snapback]

bez o/c to troche lipa... moj na 2200Mhz i 1.75v(około 84W) na pentagramie mam w stressie 47C ( i w dodatku pentagram 80-al-cu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też się przymierzam do kupna nowego coolera, więc nie będe zakładał nowego temtu: co myślicie o Thermalright SLK-947U , jest za 69zł w sirius.pl, podczas gdy na np: benchmark.pl kosztuje 158zł! Na benchmarku dają 24 miechy gwarancji, to 2 razy więcej niz na sirius ale skoro to sam radiator to gwarancja jest zbędna. Podoba mi się w nim to że mocuje się go do laminatu a nie do podstawki. Wystarczy do tego dołożyć np Arctica 18db. Myślicie ze pociągnie bartka 2500+ przy o/c na około 2300Mhz na w miarę normalnych temperaturach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi