PCMAN Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 WITAM Szukam wydajnej, stabilnej i dobrej do o/c płyty pod socket 754 z PCI-E. Najbardziej popularne są: 1) Asus K8N4-E Deluxe NForce4 PCI-E i 2) Gigabyte GA-K8NE NForce4 S.754 Obie sąna tym samym chipsecie. Która z tych dwóch najlepiej wybrać? Proszę o odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ja mam ta druga i jest ok, ale OC zatrzymuje sie na HTT 327 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Odpowiedz masz tu http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=139-5 Ja polecam ci ASUSA. W czasach gdy mialem semprona mialem przez jakic czas ta plyte. Mialem rev. 1.01A i co o niej moge powiedziec??? Byla super. U mnie max HTT przy Sempronie 3100 z obnizonym mnoznikiem do 8 365 MHz!!! Plyta jest godna polecenia, ale glownie dla poszadaczy Sempronow z CnQ, z tego powodu ze dopiero w tych modelach jest mozliwosc zmiany Vcore. Jeszcze jedna dobra rzecza tej plyty jest max Vdimm 3V. To sa zalety rev. 1.01A. Jesli zdecydujesz sie na kupno nie bierz rev. 1.01 Edytowane 28 Września 2005 przez 1xxx_xxx1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...