wilanowiak Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam zakładam osobnego posta w 24 godziny po tym jak nikt nie odpisał na mój wewnątrzthreadowy post tej samej treści. Robie to bo na prawdę liczę na czyjąś pomoc. Mianowicie, chciałbym prosić o wyjaśnienie / pomoc przy kłopotavh z transferem plików na moją v500 przy użyciu blusoleil 1.4 Kupiony blutake usb dongle BT007Si przyszedł z przyjemnym oprogramowaniem blusoleil. Wszystko było by cacy - gdyby nie fakt że nie moge uploadować plików większych niż 5796 bajtów - pliki mniejsze wchodzą bez problemu. I o ile moge zgrywać pliki na kompa, vice versa się nie da. Druga sprawa, tak btw, to absolutny brak możności instalacji Mobile Phone Tools v3.0 z moim usb. Po prostu go nie wykrywa. Nie chce kupować kabla a instalacja driverów z widcomu to nie jest (imo) opcja na rozwiązanie problemu.... Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 a sprawdzles nowa wersje sterownikow do blusoleil ??? to chyba 1.6 moze zmiana softu w V500 :P na cos modowanego/nowszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzideku Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam zakładam osobnego posta w 24 godziny po tym jak nikt nie odpisał na mój wewnątrzthreadowy post tej samej treści. Robie to bo na prawdę liczę na czyjąś pomoc. Mianowicie, chciałbym prosić o wyjaśnienie / pomoc przy kłopotavh z transferem plików na moją v500 przy użyciu blusoleil 1.4 Kupiony blutake usb dongle BT007Si przyszedł z przyjemnym oprogramowaniem blusoleil. Wszystko było by cacy - gdyby nie fakt że nie moge uploadować plików większych niż 5796 bajtów - pliki mniejsze wchodzą bez problemu. I o ile moge zgrywać pliki na kompa, vice versa się nie da. Druga sprawa, tak btw, to absolutny brak możności instalacji Mobile Phone Tools v3.0 z moim usb. Po prostu go nie wykrywa. Nie chce kupować kabla a instalacja driverów z widcomu to nie jest (imo) opcja na rozwiązanie problemu.... Bardzo prosze o pomoc. Mam dokładnie ten sam problem . Próbowałem wszystkiego zmieniałem stery instalowałem różne oprogramowania i nic BlueSoleil jest OK ale to ograniczenie przy uploadzie również u mnie występuje nie wiem co zrobic . Wcześniej miałem kabel i było OK w MPT wrzucałem wszystko a teraz z tym BT lipa . Gdybys odkrył coś nowego daj znać . :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...