tomekaa Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ściągalem sobie cos w emule i nagle zresetował mi sie komp. Włączam emula i wyświetla mi się że nic nie ma do sciągania co z tym zrobic zeby plik zaczął się znowu sciągać?? z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Robi ci sie to nortorycznie czy to pierwszy raz? Mozliwe ze sie nie da tego odratowac - sam tak mialem. Probowalem , meczylem sie i plik ktory zniknal, nie powrocil. Od nowa sciaganie zacznij,. To chyba jedyne rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No to witam w klubie bo ja już tak miałem kilka razy - ostatnio po chwilowym wyłączeniu światła (w poniedziałek) i restarcie komputera scan disk poobcinał mi wpisy i zniknęło mi kilkanaście ściąganych plików. W folderze Temp zawarte są częsciowe pliki - które po restarcie zostają usunięte. Niestety próbowałem je odzyskać programem DonkeyDoctor lecz nie udało mi się. Ściągnij ten programik i spróbuj może Tobie jakoś wyjdzie. A to krótka instrukcja: POZWALA ODZYSKAĆ UTRACONY DOWNLOAD ---------------------------------------------------------------------- Odzyskiwanie xxx.part.met 1. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>my program DonkeyDoctor (dział narzędzia) 2. Zaczynamy ściągać raz jeszcze pliczek, który zasysaliśmy, ale straciliśmy xxx.part.met. Ściągamy dotąd, az eMul utworzy nowy yyy.part i yyy.part.met (nie jestem pewny czy potrzebujemy kilka bajtów czy trzeba zasać jeden cały kawałek pliku (full chunk)) 3. Kasujemy yyy.part i zmieniamy nazwę z xxx.part na yyy.part 4. Odpalamy DonkeyDoctor i ustawiamy odpowiednie ścieżmki dostępu do katalogów eDonkey/eMule 5. Klikamy "Test .met" i wybieramy plik yyy.part.met 6. DonkeyDoctor sprawdzi plik i spyta czy naprawić yyy.part.met -> wybieramy YES 7. Odpalamy eDonkey/eMule I ściągamy dalej. Aha uszkodzony xxx.part.met należy usunąć POZDRAWIAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Nie wiem czy to pomoze ale ja poprostu utworzylem osobny folder do plikow tymczasowych emula na druga partycje i tam wszystko przenioslem, tez mialem przerwy w dostawie energii wylaczalo mi komputer, ale nic nie urywalo pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...