Skocz do zawartości
psycho144

Abit Nf7-s + Elixiry (400) - Problemy ...

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie juz na wstepie ;) juz ktos mnie opieprzy , ze podobny temat juz byl, lub wystarczy poszukac na forum , ale przyznam szczerze -> nic "sensownego" dla mnie nie znalazlem , i mam do was prozbe :) [ piwo za pomoc ;) jezeli z bytka lub okolic ].

Mam plytke glowna :

Abit Nf7-s (rev 2.0) + wrzuconego najnowszego taipana jak to zalecacie , procek Bartona 2500+ i ramy Elixirki (400). Problem tkwi w tym , ze jak ustawie spod biosa od razu w taipanie procek na 3200 to komp siada i nie odpala sie monitor :/ i mam problem doslownie tylko z tym -> co trzeba dokladnie w opcjach pozaznaczac, jak sie pobawic , co przy ustawieniach ramow dac zeby osiagnac najlepsze rezultaty ? Bawilem sie dzisiaj caly dzien z mizernym skutkiem [ spooooro resow]. I jak mozna , to prosilbym o pomoc jak co wszystko poustawiac , bo przy topciu w "zlotych radach" troche ciezko zlozyc cos w 1 calosc jak dla mnie :/.

Odnosnie ramow - wiem ze shitowe, ale jednak tylko takie mam ... a co do chlodzenia procka ;) na 100% starczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jeszcze kolega sie nauczy napisac moze jakie ma chlodzenie ? czy zmienial paste pod buczkiem na nb jakosc, potem juz raczej trzeba zadbac o sb... wcale nie jest powiedziane ze na tym biosie bedzie the best przejrzyj topci o biosach do tego mobo

powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...