psycho144 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Pewnie juz na wstepie ;) juz ktos mnie opieprzy , ze podobny temat juz byl, lub wystarczy poszukac na forum , ale przyznam szczerze -> nic "sensownego" dla mnie nie znalazlem , i mam do was prozbe :) [ piwo za pomoc ;) jezeli z bytka lub okolic ]. Mam plytke glowna : Abit Nf7-s (rev 2.0) + wrzuconego najnowszego taipana jak to zalecacie , procek Bartona 2500+ i ramy Elixirki (400). Problem tkwi w tym , ze jak ustawie spod biosa od razu w taipanie procek na 3200 to komp siada i nie odpala sie monitor :/ i mam problem doslownie tylko z tym -> co trzeba dokladnie w opcjach pozaznaczac, jak sie pobawic , co przy ustawieniach ramow dac zeby osiagnac najlepsze rezultaty ? Bawilem sie dzisiaj caly dzien z mizernym skutkiem [ spooooro resow]. I jak mozna , to prosilbym o pomoc jak co wszystko poustawiac , bo przy topciu w "zlotych radach" troche ciezko zlozyc cos w 1 calosc jak dla mnie :/. Odnosnie ramow - wiem ze shitowe, ale jednak tylko takie mam ... a co do chlodzenia procka ;) na 100% starczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 tak jeszcze kolega sie nauczy napisac moze jakie ma chlodzenie ? czy zmienial paste pod buczkiem na nb jakosc, potem juz raczej trzeba zadbac o sb... wcale nie jest powiedziane ze na tym biosie bedzie the best przejrzyj topci o biosach do tego mobo powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho144 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 na procku pentagrama 80 cu ;) + silvera 5 paste , a na chipsecie przesmarowalem silverem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...