MarK Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 mam maly problem, mianowicie co mozna kupic dziewczynie na mikolajki (nie mojej oczywiscie :)), dodam ze to kolezanka z klasy granica to 15-20 zl. prosze o w miare normalne propozycje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 3 paczki gumek :) oczywiscie zartuje ja pamietam ze u mnie w klasie dzialal "wywiad" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 tez zawsze mialem taki problem w LO. Kup jej albo jakiegos pluszaka albo taki pojemniczek do ktorego wklada sie suszone kwiatki i to niby pachnie ( sa w IKEA ) albo jakies inne gowienko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 słonika na szczescie? ja to swojej kupie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 kup pluszaka ... babeczki to lubią ... :-) Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja też mam podobny problem ale musze kupić coś kumplowi z klasy i powiedziałem mu że kupie mu samochód a on powiedział że nie ma prawka to ja wymyśliłem że kupie mu jakiegoś matchbox'a i walne mu kartkę "do teego nie potrzeba prawka :wink: " :D ... co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja też mam podobny problem ale musze kupić coś kumplowi z klasy i powiedziałem mu że kupie mu samochód a on powiedział że nie ma prawka to ja wymyśliłem że kupie mu jakiegoś matchbox'a i walne mu kartkę "do teego nie potrzeba prawka :wink: " :D ... co o tym sądzicie ? coooooooooool :lol: :lol: :lol: facet sie ucieszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 buhahaha... jak kumpel to zobaczy to padnie! buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 qfa jak ja nie nawidze mikolajek kur** jego *** ehhh teraz szukac po sklepach jakiego goofna dla wylosowanej ;] qrde a moglbym w tym czasie przy kompie siedziec :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 qfa jak ja nie nawidze mikolajek kur** jego *** ehhh teraz szukac po sklepach jakiego goofna dla wylosowanej ;] qrde a moglbym w tym czasie przy kompie siedziec :| Ach ten nałóg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Kup jej CSa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Albo Kota W Worku ;) 8O 8) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8582237 http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/85/8582/858223/8582237 :roll: :roll: :roll: :? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Ja jutro bede dopiero biegal po sklepach i może coś kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Macie problemy :lol: Jak nie wiedziałem co kumplowi kupić, to się go pytałem, ale zwykle to były płytki CDR :lol: :lol: A w przypadku dziewczyny, to pluszak, albo porcelanowe cośtam (słonik itp.), ale lepie pluszak - sprawdza sie w każdym wieku (w podstawówce i w średniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 hmmmmm ja preferuje litra spiryta - do 20 zl a 3-4 litry czystej jest z tego oczywiscie na abstynentow to nie dziala :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 hmmmmm ja preferuje litra spiryta - :hhyyh ja kazalem swoijemu mikolajowi kupic dwa czteropaki dembowego albo 0,5L bolsa ;) hyyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 koop jej mopa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Albo Kota W Worku ;) 8O 8) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8582237 http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/85/8582/858223/8582237 :roll: :roll: :roll: :? :lol: :lol: :lol: no to by bylo dobre :lol: tylko 27 zeta.............. za duzo 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja tam w swoim LO niemam takich problemów, zrobiliśmy male roszady z losami i każdy sobie kupuje prezent :) Sam najlepiej wiem co chce dostać :D Kreatyna Roox 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 hmmmmm ja preferuje litra spiryta - do 20 zl a 3-4 litry czystej jest z tego oczywiscie na abstynentow to nie dziala :wink: :lol: z tego co wiem to litra spirytu mozna zrobic 2litry wody , a nie 3-4 co to drink ma byc ?tfffffuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Najlepiej pluszaka, zawsze działa. Panny mają bzika na tym punkcie. Ja swojej kupiłem ostatnio takiego metrowego misia - ale miała radoche. I przynajmniej ja miałem spokój - na jakiś czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...