safek43 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 a wiec szukam aparatu z mozliwoscią nagrywania filmów do 2000 zł. luba jakąc kamere w tekie samei cenie. albo o jakies linki do sklepów z takimi zeczami. wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 To co w koncu chcesz kamere czy aparat :mur: a zresztą do cholery szukaj :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 po pierwsze szukaj :P po drugie polecam canona IS 2 mam IS 1 i naprawde dobre filmy kreci IS 2 podobno jeszcze lepsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 a wiec szukam aparatu z mozliwoscią nagrywania filmów do 2000 zł. luba jakąc kamere w tekie samei cenie. albo o jakies linki do sklepów z takimi zeczami. wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi. 1673943[/snapback] Do 2000 aparaty min: SOny DSC-W7/W17, Canon PS-S60, Minolta Z-5 Jest tego więcej ale tymi mozesz się troszke pointeresować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Panasonic FZ20, Canon S2, Fuji S20Pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemeczek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 nikon 4600 lub Canon A510. Oba poniżej 1000 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 buhahhaa :D dobry jesteś ... powiedz co być wybrał Canona 5D czy Nikona 4600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 nikon 4600 lub Canon A510. Oba poniżej 1000 zł. 1699478[/snapback] EJJJJ KOLES WEZ PRZYSTOPUJ CO?????!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Wszystkie aparaty Sony kreca 30kl/s BEZ ograniczenia 30s - pod warunkiem, ze karta to MS Pro. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 nikon 4600 lub Canon A510. Oba poniżej 1000 zł. 1699478[/snapback] Nie za dużo kombinacji: CTRL+C / CTRL+V ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Wszystkie aparaty Sony kreca 30kl/s BEZ ograniczenia 30s - pod warunkiem, ze karta to MS Pro. PZDR 1700302[/snapback] Co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Wszystkie aparaty Sony kreca filmy o jakosci 640x480 z 30 klatkami na sekunde, pod warunkiem, ze jest wlozony memory stick typu Pro. Jesli jest to zwykly Memory Stick to filmy sa krecone z jakoscia 640x480 i 16 klatkami na sekunde. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Wszystkie aparaty Sony kreca filmy o jakosci 640x480 z 30 klatkami na sekunde, pod warunkiem, ze jest wlozony memory stick typu Pro. Jesli jest to zwykly Memory Stick to filmy sa krecone z jakoscia 640x480 i 16 klatkami na sekunde. PZDR 1702904[/snapback] A kto ci takich bzdur naopowiadał...???? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 A kto ci takich bzdur naopowiadał...???? :lol: :lol: :lol: 1705388[/snapback] Smieszny jestes - sprawdz sobie dokumentacje aparatow,a potem pisz o bzdurach. Tak sie sklada, ze pracowalem przy sprzedarzy cyfrowek przez 2 lata i wiem co pisze. Ty natomiast chyba piszesz, zeby pisac.... PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Fuji s5500/5600 kreca 640*480 30klatek dosc dobry dzwiek, do tego duza karta np 1gb i zestawik super!!!! Wiem bo sam mam s5500 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Smieszny jestes - sprawdz sobie dokumentacje aparatow,a potem pisz o bzdurach. Tak sie sklada, ze pracowalem przy sprzedarzy cyfrowek przez 2 lata i wiem co pisze. Ty natomiast chyba piszesz, zeby pisac.... PZDR 1709207[/snapback] To powiedz mi jeszcze czy wszystkie modele sprawdziłeś ze stajni Sonego pod tym kątem to moze ci uwierze... :D Żeby nie być gołosłownym: pamiętasz jeszcze takie modele jak:dsc-p30/p31/p32/p40/p41 ?? To też aparaty Sony. Nie mam do ciebie żalu że nie kojarzysz wszystkich modeli i ich mozliwości ale jak coś piszesz to napisz: Wszystkie nowe modele Sony nagrywają sekwencje z prędkością 30kl/sek. Wtedy to rzeczywiście będzie prawda. Co do pisania dla pisania... Piszesz że handlowałeś dwa lata.... Cóż... Ja handlowałem od 11 lat sprzętem RTV( w tym cyfrówkami gdzieś od ok. 4 lat) i robie to dalej... Edytowane 20 Października 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 To powiedz mi jeszcze czy wszystkie modele sprawdziłeś ze stajni Sonego pod tym kątem to moze ci uwierze... :D Żeby nie być gołosłownym: pamiętasz jeszcze takie modele jak:dsc-p30/p31/p32/p40/p41 ?? To też aparaty Sony. Nie mam do ciebie żalu że nie kojarzysz wszystkich modeli i ich mozliwości ale jak coś piszesz to napisz: Wszystkie nowe modele Sony nagrywają sekwencje z prędkością 30kl/sek. Wtedy to rzeczywiście będzie prawda. Co do pisania dla pisania... Piszesz że handlowałeś dwa lata.... Cóż... Ja handlowałem od 11 lat sprzętem RTV( w tym cyfrówkami gdzieś od ok. 4 lat) i robie to dalej... :mur: A mozesz jeszcze te aparaty kupic ? Kolega chcial teraz kupic, a nie w muzeum gdziesz szukac.... Juz 2 generacje soniakow nagrywaja 640x480 30fps, wiec ciezko dostac(o ile to mozliwe) NOWEGO sonego, ktory nie nagrywa 30 fps. A co do tych wymienionych przez ciebie, to tak - mialem mozliwosc robienia zdjec kazdym z nich... PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Sorry.Ale sam tak sformuowałes soją wypowiedź. Czepiasz sie teraz szczegółów jak ja... Faktem jest że nie wszystkie aparaty sonego potrafią 30fps'ów wyciagnąć. Tego nie napisałeś... Pozdro. P.S.Kupić można na allegro.... Edytowane 20 Października 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Oki to wszystko nie na temat. Koniec offtopa. Ty masz racje , ja mam racje. Trzeba koledze jakoś doradzić w zakupie sprzętu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...