Skocz do zawartości
safek43

Jakis Dobry Aparat W Normalniei Cenie

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec szukam aparatu z mozliwoscią nagrywania filmów do 2000 zł. luba jakąc kamere w tekie samei cenie. albo o jakies linki do sklepów z takimi zeczami. wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi.

1673943[/snapback]

Do 2000 aparaty min:

SOny DSC-W7/W17, Canon PS-S60, Minolta Z-5

Jest tego więcej ale tymi mozesz się troszke pointeresować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie aparaty Sony kreca filmy o jakosci 640x480 z 30 klatkami na sekunde, pod warunkiem, ze jest wlozony memory stick typu Pro. Jesli jest to zwykly Memory Stick to filmy sa krecone z jakoscia 640x480 i 16 klatkami na sekunde.

PZDR

1702904[/snapback]

A kto ci takich bzdur naopowiadał...???? :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto ci takich bzdur naopowiadał...???? :lol:  :lol:  :lol:

1705388[/snapback]

Smieszny jestes - sprawdz sobie dokumentacje aparatow,a potem pisz o bzdurach. Tak sie sklada, ze pracowalem przy sprzedarzy cyfrowek przez 2 lata i wiem co pisze. Ty natomiast chyba piszesz, zeby pisac....

PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smieszny jestes - sprawdz sobie dokumentacje aparatow,a potem pisz o bzdurach. Tak sie sklada, ze pracowalem przy sprzedarzy cyfrowek przez 2 lata i wiem co pisze. Ty natomiast chyba piszesz, zeby pisac....

PZDR

1709207[/snapback]

To powiedz mi jeszcze czy wszystkie modele sprawdziłeś ze stajni Sonego pod tym kątem to moze ci uwierze... :D

Żeby nie być gołosłownym: pamiętasz jeszcze takie modele jak:dsc-p30/p31/p32/p40/p41 ??

To też aparaty Sony.

Nie mam do ciebie żalu że nie kojarzysz wszystkich modeli i ich mozliwości ale jak coś piszesz to napisz: Wszystkie nowe modele Sony nagrywają sekwencje z prędkością 30kl/sek. Wtedy to rzeczywiście będzie prawda.

Co do pisania dla pisania...

Piszesz że handlowałeś dwa lata....

Cóż...

Ja handlowałem od 11 lat sprzętem RTV( w tym cyfrówkami gdzieś od ok. 4 lat)

i robie to dalej...

Edytowane przez Kobrowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To powiedz mi jeszcze czy wszystkie modele sprawdziłeś ze stajni Sonego pod tym kątem to moze ci uwierze... :D

Żeby nie być gołosłownym: pamiętasz jeszcze takie modele jak:dsc-p30/p31/p32/p40/p41 ??

To też aparaty Sony.

Nie mam do ciebie żalu że nie kojarzysz wszystkich modeli i ich mozliwości ale jak coś piszesz to napisz: Wszystkie nowe modele Sony nagrywają sekwencje z prędkością 30kl/sek. Wtedy to rzeczywiście będzie prawda.

Co do pisania dla pisania...

Piszesz że handlowałeś dwa lata....

Cóż...

Ja handlowałem od 11 lat sprzętem RTV( w tym cyfrówkami gdzieś od ok. 4 lat)

i robie to dalej...

:mur: A mozesz jeszcze te aparaty kupic ? Kolega chcial teraz kupic, a nie w muzeum gdziesz szukac.... Juz 2 generacje soniakow nagrywaja 640x480 30fps, wiec ciezko dostac(o ile to mozliwe) NOWEGO sonego, ktory nie nagrywa 30 fps. A co do tych wymienionych przez ciebie, to tak - mialem mozliwosc robienia zdjec kazdym z nich...

PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry.Ale sam tak sformuowałes soją wypowiedź.

Czepiasz sie teraz szczegółów jak ja...

Faktem jest że nie wszystkie aparaty sonego potrafią 30fps'ów wyciagnąć.

Tego nie napisałeś...

Pozdro.

P.S.Kupić można na allegro....

Edytowane przez Kobrowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi