jooseph Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 HEJ! Nie wiem co jest grane, mam problem :cry: . Używam standardowej klawiatury TRACER'a na PS/2 i zawsze kiedy wlaczam kompa ona nie dziala, zaden przycisk. Musze wejsc we wlasciwosci klawiaury myszka i tam ja wylaczyc i wlaczyc lub przeinstalowac standardowe stery. Jest to wkurzajace podczas kiedy ja musze po uruchomieniu windy robic za kazdym razem to SAMO!!!! :mur: Mam Win XP Home SP1. Takze prosze o pomoc. Moze ktos mial podobny problem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Pożycz od kogoś klawiature.Jeśli problem zniknie to kup nową - w końcu to niewielki wydatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mi bardziej wygląda na problemy z sterownikami i windowsem niż klawiaturą, ale oczywiście mogę się mylić. Sprawdź inną klawe, jeśli problem będzie taki sam to przeinstaluj winde. Jeśli nic nie pomoże a problem się nie powtórzył z inną klawiaturą to do sklepu i kupujemy nową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 nie wiem czy to pomoże ale zrób tak: jak bedziesz włączac kompa to przed załadowaniem windy są te czarne ekrany itp. i jest tam ekran w którym jak wciskasz f8 to ci odpala tryb awaryjny, i wtedy resetnij kompa i normalnie go odpal u mnie działa bo ja tez tak mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...