jooseph Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Zastanawiam się nad kupnem czego co by poskromilo wycie grafy Gigabyte 7800 GT. Jest strasznie glosne :mad: jak sie gra w lepsze gry. Z tego co czytalem na necie to TEN pasywny POLAR FREEZER sie chyba nada. A co z temp. Czy wyrobi :? na tyle by bezp. mozna bylo uzytkowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Jest strasznie glosne :mad: jak sie gra w lepsze gry a na gorszych gierkach jest cichszy?? :lol2: Czy wyrobi nie wyrobi- 0 szans passivki na 78gt Edytowane 28 Września 2005 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ten Polarek srednio sobie radzi z moim ti4200 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 A TT Schooner nie da rady ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Moze skrecony pentagram xc80 cu albo zalman Vf700 Cu by go uciszyl. Pasiv bez szans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 a nie mozna by uzyc tego passiva z pierwszego postu i zamontowac do niego np 2 wiatraki osiemdziesiatki (cichutkie jakies) ?? bedzie icho i wydajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ciezko na tych kartach pasywnie chlodzic. Schooner jest kiepski, ta miedz polakierowana co wystaje przez sledzia to juz w ogole smieszny pomysl. Najrozsadniej to chyba zalman / pentagram - jesli chodzi o cisze (1 wentyl maly). Nie ma na rynku nic pasywnego co podola tej grafie (podobnie 6800 w rozsadnych temperaturach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Ten Polarek srednio sobie radzi z moim ti4200 . 1674017[/snapback] hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 a na gorszych gierkach jest cichszy?? :lol2: nie wyrobi- 0 szans passivki na 78gt 1674012[/snapback] jak sie nie grzeje to pewnie wentyl sie nie wkreca na wysokie obroty , a co do tego coolera w temacie - wedlug mnie nie ma szans z czyms takim , w sumie ciezko wyobrazic mi sobie pasywne chlodzenie na ta karte , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Passive o kant doopska potłuc, na moim GF 5600 i TT Fanless mam 55*C przy przewiewie generowanym przez Qolteka@12v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catfish Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Witam, ja na karcie Gigabyte 7800 GT mam zainstalowany ZALMAN ZM80D + ZM OP1 (5V) + radiatorki na pamięć. Efekt zadowalający :) Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2005 przez Catfish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No to widze teraz ludzi zagioles :lol: BTW: efekt zadowalający czyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A ja proponuje jeśli chcesz ciszy to walnij mu jakiś wolnoobrotowy oczywiście firmowy cooler poszukaj na allegro napewno znajdziesz: miedziany wolnoobrotowy cooler zalmana z radiatorem moj qmpel go ma efekt sp0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ciezko na tych kartach pasywnie chlodzic. Schooner jest kiepski, ta miedz polakierowana co wystaje przez sledzia to juz w ogole smieszny pomysl. Najrozsadniej to chyba zalman / pentagram - jesli chodzi o cisze (1 wentyl maly). Nie ma na rynku nic pasywnego co podola tej grafie (podobnie 6800 w rozsadnych temperaturach). 1674747[/snapback] a na jakiej podstawie piszesz ,że słasy jest schooner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a na jakiej podstawie piszesz ,że słasy jest schooner? 1678607[/snapback] testy... poszukaj sobie na googlach, bylo o tym wiele razy :mur: A polakirowany radiatorek to tylko jeden z przykladow wad konstrukcyjnych. Pozatym co oni chcieli osiagnac wyprowadzajac pasywnie miedz na hp poza bude to juz tylko slodka tajemnica inzynierow od Tt. Wyglada wprawdzie ladnie, groznie i wydajnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catfish Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 No to widze teraz ludzi zagioles :lol: BTW: efekt zadowalający czyli? 1678517[/snapback] Tak, mnie zadowala. Podczas normalnego użytkowania kompa temperatura ok. 35-45 st. W gry nie gram - jeszcze nie gram :) - więc nie wiem o ile stopni wzrośnie temperatura. Zaznaczam także, że nigdy nie kręciłem tej karty. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ze tak sie spytam nieśmiało po co Ci w takim razie taka karta jak w gry nie grasz? ja mam karte kilka stowek tansza bo takze nie gram w gry ale za to zainwestowalem w cisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catfish Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) ze tak sie spytam nieśmiało po co Ci w takim razie taka karta jak w gry nie grasz? ja mam karte kilka stowek tansza bo takze nie gram w gry ale za to zainwestowalem w cisze :) 1679438[/snapback] Mam taką zasadę, że używam tylko legalnego oprogramowania, tak samo traktuję gry. Rzecz cała w wielkim skrócie: w tej chwili brakuje mi funduszy na dobre tytuły...napisałem "w gry nie gram - jeszcze nie gram" :) Pozdrawiam Edytowane 3 Października 2005 przez Catfish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...