krzysztof_seph Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam! Rozstrzygają się losy mojej spostrzegawczośći :) Mógłby bardziej bystru user wyjaśnić mi czemu nie mogę wyświetlić w LCD studio temperatury procesora i GPU.. niby sciągnełem schematy wyświetlania.. lecz w miejscu, gdzie powinna być wyświetlana temperatura jest 'data', czyli brak tejże funkcji w programie... Co sie dzieje? Czyzbym powoli zanikałaby moja umiejetośc czytania? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Witam! Rozstrzygają się losy mojej spostrzegawczośći :) Mógłby bardziej bystru user wyjaśnić mi czemu nie mogę wyświetlić w LCD studio temperatury procesora i GPU.. niby sciągnełem schematy wyświetlania.. lecz w miejscu, gdzie powinna być wyświetlana temperatura jest 'data', czyli brak tejże funkcji w programie... Co sie dzieje? Czyzbym powoli zanikałaby moja umiejetośc czytania? :) 1674464[/snapback] 1.masz zainstalowany MBM5 monitor - musi być. 2.musisz załonczyć plugin do MBM5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof_seph Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dziękuje ślcznie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...